I tak trzymaj <ok>grabara 80 pisze:dopiero teraz znalazłem sens życia- mam Audi :mrgreen:
[80 B2 1.8i 1979r] sreberko by grabara 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ładny klasyk <ok> kolega sprzedawał swoją też z przebiegiem ponad 500 tyś kilometrów i jeszcze śmigała tylko był zmieniony silnik z 1,6 na 1,8 ale tyle co ta audiczka śmigała na trasie Polska Niemcy fakt dużą kasę nie wziął za nią coś ponad 1000 zł ale dawała rade powodzenia w dalszym użytkowaniu autka
- grabara 80
- Forum Audi 80
To są dopiero wytrzymałe samochody, kumpel miał kiedyś Audi 100cc 2.2D w pięciu cylindrach też już prawie 30-letnią, kurcze tam jak się jechało to ten silnik tak ładnie grał jak by był w benzynie tylko że silnik mu padł a że się jeszcze na tym nie znał to poszła na na złom z wyrwmontowanym silnikiem:o ale wracając do tematu, ta setka stała ze cztery lata w krzakach nie ruszana ale jak byś znalazł na niej jakąś rdzę to stawiam kratę piwa, kurcze tam się nic nie działo z blachą.
A co do gazu w samochodzie to ja go nie lubię, ale co zrobić takie życie- ceny paliw mamy takie jak mamy
A co do gazu w samochodzie to ja go nie lubię, ale co zrobić takie życie- ceny paliw mamy takie jak mamy
- grabara 80
- Forum Audi 80
Już niebawem audiczka rozbłyśnie światłem fleszy;) będe pstrykał tylko narazie niemam czasu a ona jest trochę taka nie wyjściowa ( zima robi swoje, wszędzie sól i syf) i kurde kto kolwiek widział kto kolwiek wie! jakiś kołchoźnik jakimś starym fordem escordem przetarł mi w niej drzwi z lewej strony i uciekł:o a zrobił to tak fachowo że zaczął od przodnich i skończył na tylnich- kurde moja grabarka
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- grabara 80
- Forum Audi 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
hmmmm tak myślałem ostatnio o mojej granarce i chciałbym coś w niej po modzić :mrgreen: Tylko niewiem czego by się tu czepić i to też chodzi o koszty bo trochę cienko z pieniędzmi teras stoje Jak ktoś by mógł coś mi zaproponować to chętnie go wysłucham. Chętnie przyjmę jakieś propozycje co do grabarki :mrgreen:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub