[80 B2 1.8i 1979r] sreberko by grabara 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
No panowie ja broń Boże nie zrobię żadnego wiejskiego tuningu, puki żyję nikt nie zobaczy na mojej grabarce żadnych plastików czy coś- jak to powiedział pewien człowiek: '' Prawdziwy tuning zaczyna się od silnika 2.8'' :mrgreen: Przepraszam was, bo mnie też boli to LPG ale co zrobić, jak bu nie to to pewnie bym teras głowicy nie musiał robić
Jak chcesz modzić, to zacznij od gleby i dobrej felgi. Ale najpierw zarzuć foty to sie zobaczy.
A jak bdziesz jeździł zimą po Polskich drogach, to sie długo nienacieszysz tym autem bo zgnije niestety brak ocynku robi swoje.... :-| Swoją coupeją przejeździłem zeszłą zime i niestety było widać tego efekty, trzeba teraz poprawiać. Tej zimy poruszam sie poliftową coupeją b2 z '87 i zima mi już niestraszna
A jak bdziesz jeździł zimą po Polskich drogach, to sie długo nienacieszysz tym autem bo zgnije niestety brak ocynku robi swoje.... :-| Swoją coupeją przejeździłem zeszłą zime i niestety było widać tego efekty, trzeba teraz poprawiać. Tej zimy poruszam sie poliftową coupeją b2 z '87 i zima mi już niestraszna
- grabara 80
- Forum Audi 80
No wiecie panowie mi też się podobają orginały :mrgreen: ale jakieś szczegóły może bym porobił, ale właśnie na początku muszę poprawić estetykę bp właśnie zima robi swoje a do tego przetarcie na parkingu to znów scania zeszłej zimy sprawiły że już w kilku miejscach się czerwieni a do tego gdzieś kiedyś jakiś baran się czepił zaprawek i wiecie jak się tego ktoś czepi a nie zrobi dobrze to też po tych zimach różnie bywa
[ Dodano: 2009-01-20, 13:38 ]
Postanowiłem właśnie zacząć się powoli brać za moją grabarkę :mrgreen: już powoli szykuję sprzęt i pieniądze :mrgreen:
[ Dodano: 2009-01-23, 00:16 ]
Hej koledzy jak można tu wrzucać fotki bo jakoś mi nie idzie nic
[ Dodano: 2009-01-20, 13:38 ]
Postanowiłem właśnie zacząć się powoli brać za moją grabarkę :mrgreen: już powoli szykuję sprzęt i pieniądze :mrgreen:
[ Dodano: 2009-01-23, 00:16 ]
Hej koledzy jak można tu wrzucać fotki bo jakoś mi nie idzie nic
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, 00:05 przez grabara 80, łącznie zmieniany 3 razy.
sławna jest twoja audi http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_80
- grabara 80
- Forum Audi 80
Sorki że fotki robiłem w takim stanie grabarki, ale chciałem ukazać jej prawdziwe życie- ona cały czas jeździ
Ostatnio zmieniony 29 sty 2009, 22:46 przez grabara 80, łącznie zmieniany 1 raz.
- grabara 80
- Forum Audi 80
Wejdź sobie na http://www.fotosik.pl/ , później dodaj zdjecie, zaczekasz aż pojawi sie opcja przegladaj, dajesz przegladaj, wybierasz zdjęcie z dysku na dole dajesz wyślij, jak się załaduje to dajesz kod z "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" i tyle
- grabara 80
- Forum Audi 80