[B4 Avant] Taki sobie tatowóz by Icemerc-Sprzedane..:(
Ktoś zrobił program, kolega Vision dopełnił dzieła, przy okazji autko pod VAG-iem nie wykazało żadnych dolegliwości... tylko ten kąt wtrysku cos mi kolega Vision tłuamcyzł ze jest ruszony ale w pozytywna strone Autko w najbliższym czasie zostanie shamowane i wtedy będzie wiadomo ile niutona mam pod nogą... Mody silnika zakończone... Teraz tylko na rok przyszły nowa felga i utrzymanie w takim stanie jak jest teraz Oj już sie boje zimy z tym niutonem... przypadłoby sie Q
a ile ci wchodzi pod korek i ile wyszło , bo moja ostatnia wyprawa w 1 dzień Warszawa-Częstochowa -Kraków i powrót ok 700 km + 200km koło chaty na 40l
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2010, 21:42 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
to mnie zdziwiłeś szczerze byłem średnio zadowolony trasa wyszła 320km w 4godz w 1 stronę na uszkodzonej skrzyni , jeden uprzejmy kolega z forum oprowadzał nas okolica cudowna :mrgreen:levis1991 pisze:no tobie tak bo masz mTdi ładne ładnie ja bym musial sprawdzic ile mi spali, ale nie mam jak bo ciagle pełen bak
sorki za OT Damian
to zalezy kiedy i jak jest lane paliwo, jesli jest lane paliwo w lato stezenie jest wieksze i mniej ci wejdzie o te pol litra moze 1L. Prawidlowo do b4 powinno wejsc te 60-65litrów. Jesli ktos odpowietrza podczas lania paliwa do zbiornika wiecej wejdzie a jeszcze wiecej wejdzie jak pojedziesz na jakis przechył lub lewarkiem podniesiesz samochod do gory i bedziesz pomalutku lal paliwo wydaje mi sie ze nawet 75-80L mozna wlac.
Dziś po odpowietrzeniu i lekkim pochyleniu autka weszło 75 litrów :mrgreen: Ciekawe jak długo na tym pojeżdzę jak czasami aż sie prosi aby przydymic kogoś za mna :mrgreen:
idzie zima, czas na zmiane obuwia... generalnie myslę nad delikatnym retuszem na nowy sezon i chodza mi po głowei poszerzane stalowe zmaiaqst jakis alufelg. Co sadzicie na temat szerokiej stali? Jaki rozmia, tzn jak najlepiej poszerzyć aby zbyt mocno nie wystawało?
idzie zima, czas na zmiane obuwia... generalnie myslę nad delikatnym retuszem na nowy sezon i chodza mi po głowei poszerzane stalowe zmaiaqst jakis alufelg. Co sadzicie na temat szerokiej stali? Jaki rozmia, tzn jak najlepiej poszerzyć aby zbyt mocno nie wystawało?
Zima zimą ale kompletować nowe zabawki na sezon 2011 trzeba :mrgreen: Kilka już zagościło na aucie, reszta jak sie tylko wiosna pojawi zagości i wtedy po porządnym myciu i polerowaniu zrobie mała sesje:- ) A oto kilka fotek :
1. naklejka myslę mówiąca wszystko
[/img]
2. wydech po polerce niestety sól juz troszke popsuła moj efekt - na wiosne do po prawy
[/img]
3. nudziło mi sie i postanowiłem sobie pomalować pokrywe silnika :
[/img]
4. Ramka wokoło biegów :
[/img]
5. Mini komputer z opcja woltomierza i termometru wew/zew :
[/img]
6. Znaczek na przednia atrape - do zrezania, pochodzi z A3
[/img]
a tutaj jeszcze zdjęcie zegarka i podstopnice widać - wykonałem ją sam :
[/img]
Zastanawiam się na ciemnymi kierunkami przód... Jest również nowe koło na Wiosne :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99e ... 613e3.html
Pozdrawiam i mam nadzieje, że zamiany idą w dobrym kierunku
Co do zmian w silniku to narazie nie chce zapeszać więc nic nie powiem
1. naklejka myslę mówiąca wszystko
[/img]
2. wydech po polerce niestety sól juz troszke popsuła moj efekt - na wiosne do po prawy
[/img]
3. nudziło mi sie i postanowiłem sobie pomalować pokrywe silnika :
[/img]
4. Ramka wokoło biegów :
[/img]
5. Mini komputer z opcja woltomierza i termometru wew/zew :
[/img]
6. Znaczek na przednia atrape - do zrezania, pochodzi z A3
[/img]
a tutaj jeszcze zdjęcie zegarka i podstopnice widać - wykonałem ją sam :
[/img]
Zastanawiam się na ciemnymi kierunkami przód... Jest również nowe koło na Wiosne :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99e ... 613e3.html
Pozdrawiam i mam nadzieje, że zamiany idą w dobrym kierunku
Co do zmian w silniku to narazie nie chce zapeszać więc nic nie powiem