[B4 Avant] Taki sobie tatowóz by Icemerc-Sprzedane..:(
Wczorajszy spot zakońcczył sie niestety w niezbyt miły sposób. Ok 22.15 moje autko doznało jak sie dzis okaząło dosyc poazych uszkodzen w wyniku zderzenia z Coupe...
Ucierpiały :
błotnik lewy
pofalował sie błotnik prawy
lampa lewa
lampa prawa oderwała sie ( połamane mocowania sztuk 2 )
migacz prawy ( odszedł klosz )
migacz lewy
pas przedni
zderzak przód
kratka zderzaka połamała sie...
maska nie chce sie zamknac trzeba docisnac z otowrzeniem tez jest juz inaczej...
W sumie nie wiem co dalej myślec... co dalej robić... jaki kosztorys dostane...
Ucierpiały :
błotnik lewy
pofalował sie błotnik prawy
lampa lewa
lampa prawa oderwała sie ( połamane mocowania sztuk 2 )
migacz prawy ( odszedł klosz )
migacz lewy
pas przedni
zderzak przód
kratka zderzaka połamała sie...
maska nie chce sie zamknac trzeba docisnac z otowrzeniem tez jest juz inaczej...
W sumie nie wiem co dalej myślec... co dalej robić... jaki kosztorys dostane...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 15:33 przez icemerc, łącznie zmieniany 1 raz.
Generlanie stałem sobie oparty o auto z reszta klubowiczy i klubowiczek i kolega MJ nie wyhamował i przesunął mnie o jakies 50 cm... przycelował centralnie w rant przesywajać praktycznie cały przód...
Foty niebawem... narazie pokleiłem lampy aby sie to jakos trzymało i reszte zafoliuje aby sie ewentulanie woda nie dostała bo zacznie juz teraz rdzewieć...
Auto raczej bedzie sprzedawane... oczywiscie gadzety typu skorzana kiera Hella edition czy gałka os S-ski, felgi itp beda na sprzedaz...
Foty niebawem... narazie pokleiłem lampy aby sie to jakos trzymało i reszte zafoliuje aby sie ewentulanie woda nie dostała bo zacznie juz teraz rdzewieć...
Auto raczej bedzie sprzedawane... oczywiscie gadzety typu skorzana kiera Hella edition czy gałka os S-ski, felgi itp beda na sprzedaz...
warto by było czytać posty wyżejjak to się do cholery stało ? :-x :-x :-x
współczuje icemerc, szkoda autkaicemerc pisze:Generlanie stałem sobie oparty o auto z reszta klubowiczy i klubowiczek i kolega MJ nie wyhamował i przesunął mnie o jakies 50 cm... przycelował centralnie w rant przesywajać praktycznie cały przód..
- Icemerc-zona
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: