bo spaykee chciał kupic...bzibzi pisze:czemu sprzedales???
Taxi 1.6D - 700 000 km
No cóż, ostatnio coraz mniej jeździłem, a po co ma auto stać...
Szkoda mi trochę auta, bo naprawdę wiele miejsc nim zwiedziłem i się ani razu nie zesrało w drodze.
Spaykee zaproponował mi, że je weźmie, bo szukali w pracy auta takiego typowego do przewozu różnych dziwnych rzeczy.
A myślę, że to się nadaje do tego, jak żadne inne
Niech służy
Nie ruszaj tylko sznurówki :!:
Szkoda mi trochę auta, bo naprawdę wiele miejsc nim zwiedziłem i się ani razu nie zesrało w drodze.
Spaykee zaproponował mi, że je weźmie, bo szukali w pracy auta takiego typowego do przewozu różnych dziwnych rzeczy.
A myślę, że to się nadaje do tego, jak żadne inne
Niech służy
Nie ruszaj tylko sznurówki :!:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
zostaje na zawsze :mrgreen:Marcin_89 pisze: Nie ruszaj tylko sznurówki :!:
już dziś oraj pole było. Podjechałem do kumpla do garażu, załadowaliśmy złom do środka i do bagażnika i w tym dwa silniki... Zaparty był tłumikiem o asfalt ale dzielnie szedł :lol: :lol: :lol: :lol:Marcin_89 pisze: Niech służy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie wiesz co piszesz drogi chłopcze. Marcin dba o auto jak mało kto. Co prawda blachy i z zewnątrz to jest typowo "włoskie" auto - kompletnie niewyglądające ładnie, poobijane, połatanbe, to mechanicznie jest w celującym stanie. Nic nie trzeba w nim robić. Wsiadłem i byłęm pewny że mnie zawiezie gdzie bym nie pojechał. A Ty swoim oraj pole wyjeżdżasz dalej niż po bułki do tesco?pawelrybak15 pisze:Jeśli nowy ołner będzie tak samo szanować jak poprzedni
Uważasz, że nie szanowałem auta?pawelrybak15 pisze:Jeśli nowy ołner będzie tak samo szanować jak poprzedni to któregoś pięknego dnia silnik z skrzynią i napędem pojedzie sobie w siną dal, a kierowca z karoserią zostaną
Oleju nie wymieniałem ostatnio, bo mi wyciekało przez czujnik ciśnienia oleju, gwint zjechany. Ale filtr oleju był zmieniony. Po co było zmieniać olej, jak wtedy kapało i dość dużo wylatywało.
Po zawinięciu pakuł wyciek zanikł. Wszystko było ok.
Karoseria przeżyła zimę - patrzałem ostatnio na podłogę - jest wszystko tak jak było - nie ma dziur. Z tyłu w jednym nadkolu jest mała dziura, ale po co to robić w takim aucie :?:
Porównaj sobie pierwsze zdjęcia (jak ją kupiłem)
Nadal uważasz, że nie dbałem o auto?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
igła z ingolstadt <ok> a kiedy zakładałeś gaz :?: <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 20:54 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: