[B3 2.0 16v 6A Sport Edition] zostanie w Grecji. Spalone ;((
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No no widze ze sie projekt posuwa do przodka.. i bardzo ładnie.. tylkoja bym na Twoim miejscu zostawił tą lotke co byla na bagazniku.. no cyba ze miales jakis laminat zamiast oryginału.. ogolnie autko sie prezentuje pięknie.. jeszcze tylko na przodzie zderzak taki jak u mnie (z przeciwmgielnymi) i kurde jest gitara:)) szerokości..
na początek dzięki za dobre słowo
spojlerek ktoś mi porysował i miałem go lakierować ale możliwe że całe autko zmieni troszkę kolor i szkoda wydawać kaski. jest ori i wydaje świetny dzwięk jak się go opuka :mrgreen:DJ_Tomek pisze:tylkoja bym na Twoim miejscu zostawił tą lotke co byla na bagazniku.. no cyba ze miales jakis laminat zamiast oryginału..
na razie zostaje bez rejestracji i w sumie to chyba mi się podoba a jak przestanie to zawędruje tam gdzie była. tabliczka na codzień jest za szybą żeby panowie nie mieli pretekstu ale do zdjęć spoczęła na podłodzę <ok>kris0181 pisze:hehe.... smiesznie fajnie wygląda bez rejestracji z przodu... jakby tam jeszcze dal halogeny i kierunki to fajnie by sie prezentowalo <ok> ale chyba nie jezdzisz bez rejestracji...? 8-)
kurcze chciałbym i to nawet bardzo ale autko jedzie na weekend do Olsztynka i niestety nie dam rady ale następny spocik zaliczę na bank <ok>chybo101 pisze:Keczy masz bardzo fajnego Sporta :mrgreen:
Pytanko wpadasz na zlota w piątek swoją furą?
hehe, nie wiem co wstąpiło w to autko tamtego pięknego dnia co do felg to nie mam zielonego pojęcia jakiej są fyrmy ale na bank nie są ori, chciałbym jakieś 16tki z rancikiem ale brak mi floo na tą chwilę i z konieczności muszą zostać.8S3 pisze:Największy wymiatacz ostatniego spotu hehe <ok>
B. fajne B3, chociaż brakuje mi spojlera na klapie i nieco innych felg (bo te chyba nie są ori).
osz wy teraz to dopiero mam rozkminkę żeby wrócić do starej opcji :mrgreen: chciałem zrobić taki tył jak w mojej byłej sport.... co wy na to klubowicze? :mrgreen: pozdrowionkachybo101 pisze:Zdecydowanie brakuje spojlera to tak jak Compi bez spojlera ,jak Kajko bez kokosza, Flip bez Flapa i Iron bez Maidena :mrgreen:
Piekne zdjęcia , piękne autko.
front bez blachy wyglada bardzo pozytywnie tym bardziej że zdzerak nie posiada wgłebienia na nią.
Zostaw ten tył już w spokoju, prezcież wiesz ez tak jets pięknie <ok>
W Compi faktycznie bez spoilera czegoś brakuje z tyłu, chyba dlatego ze on ze zderzakiem S2 sie tak fajnie zgrywa patrzac z boku ale w twoja B3 bez lotki nabrała takiej zajebiaszczej smukłości, zostaw tak jak jest 8-)
Pozdro i do zobaczyska na ulicach
front bez blachy wyglada bardzo pozytywnie tym bardziej że zdzerak nie posiada wgłebienia na nią.
Zostaw ten tył już w spokoju, prezcież wiesz ez tak jets pięknie <ok>
W Compi faktycznie bez spoilera czegoś brakuje z tyłu, chyba dlatego ze on ze zderzakiem S2 sie tak fajnie zgrywa patrzac z boku ale w twoja B3 bez lotki nabrała takiej zajebiaszczej smukłości, zostaw tak jak jest 8-)
Pozdro i do zobaczyska na ulicach
hmmm.... w niedługim czasie postaram się ogarnąć ten znaczek, zrobić lampy w jednym kolorze i jeśli będzie tak jak w zielonej to zostanie bez spojlerka, ciągle jednak mam zonka, ori Sport dla samego ori czy lekka zmiana autka dla mnie :?: chyba wygra to drugie :mrgreen: pozdrowionkaZostaw ten tył już w spokoju, prezcież wiesz ez tak jets pięknie <ok>