spojlerek ktoś mi porysował i miałem go lakierować ale możliwe że całe autko zmieni troszkę kolor i szkoda wydawać kaski. jest ori i wydaje świetny dzwięk jak się go opuka :mrgreen:DJ_Tomek pisze:tylkoja bym na Twoim miejscu zostawił tą lotke co byla na bagazniku.. no cyba ze miales jakis laminat zamiast oryginału..
na razie zostaje bez rejestracji i w sumie to chyba mi się podoba a jak przestanie to zawędruje tam gdzie była. tabliczka na codzień jest za szybą żeby panowie nie mieli pretekstu ale do zdjęć spoczęła na podłodzę <ok>kris0181 pisze:hehe.... smiesznie fajnie wygląda bez rejestracji z przodu... jakby tam jeszcze dal halogeny i kierunki to fajnie by sie prezentowalo <ok> ale chyba nie jezdzisz bez rejestracji...? 8-)
kurcze chciałbym i to nawet bardzo ale autko jedzie na weekend do Olsztynka i niestety nie dam radychybo101 pisze:Keczy masz bardzo fajnego Sporta :mrgreen:
Pytanko wpadasz na zlota w piątek swoją furą?
hehe, nie wiem co wstąpiło w to autko tamtego pięknego dnia8S3 pisze:Największy wymiatacz ostatniego spotu hehe <ok>
B. fajne B3, chociaż brakuje mi spojlera na klapie i nieco innych felg (bo te chyba nie są ori).
osz wychybo101 pisze:Zdecydowanie brakuje spojlera to tak jak Compi bez spojlera ,jak Kajko bez kokosza, Flip bez Flapa i Iron bez Maidena :mrgreen:
hmmm.... w niedługim czasie postaram się ogarnąć ten znaczek, zrobić lampy w jednym kolorze i jeśli będzie tak jak w zielonej to zostanie bez spojlerka, ciągle jednak mam zonka, ori Sport dla samego ori czy lekka zmiana autka dla mnie :?: chyba wygra to drugie :mrgreen: pozdrowionkaZostaw ten tył już w spokoju, prezcież wiesz ez tak jets pięknie <ok>