[Audi 80 B3] 1,8S NIUNIA by G_DRAGON = powrót do serii...
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
grzechas_audi, no napewno, bo ja też często widuję twoją niunię Nad zderzakami myślałem w kolor, tym bardziej że ktoś mi walnął w przód i mam przedni do wymiany :evil: A co do felg, to teraz mam za dużo innych wydatków i narazie muszę się wstrzymać z zakupem opon
kacper85, dzięki za dobre słowa <ok> co do fotek to jak mam coś zrobione to staram się dodawać, ale nie daję jak nie mam tego skończonego A tak na marginesie, to poluję na takie narożne USy jak ty masz :mrgreen:
8-) No i parę nowych fotek w temacie na pierwszej stronie :mrgreen:
kacper85, dzięki za dobre słowa <ok> co do fotek to jak mam coś zrobione to staram się dodawać, ale nie daję jak nie mam tego skończonego A tak na marginesie, to poluję na takie narożne USy jak ty masz :mrgreen:
8-) No i parę nowych fotek w temacie na pierwszej stronie :mrgreen:
Dzięki kacper85
Ta blenda to jest ori blenda US z Avanta, temu jest na niej u góry przerwa na klamkę (myślę jeszcze coś z tym zrobić). :mrgreen:
Prawdopodobnie można taką zrobić z ori blendy EU z B3, odpowiednią ją przycinając...
A wiem że reszta nie fajnie wygląda, i nawet ori blenda US z sedanki B3 jest marna bo nie ma ramki na około
Ta blenda to jest ori blenda US z Avanta, temu jest na niej u góry przerwa na klamkę (myślę jeszcze coś z tym zrobić). :mrgreen:
Prawdopodobnie można taką zrobić z ori blendy EU z B3, odpowiednią ją przycinając...
A wiem że reszta nie fajnie wygląda, i nawet ori blenda US z sedanki B3 jest marna bo nie ma ramki na około
lampki bardzo fajne, ale kompletnie nie pasuję do Twojego auta...
sorki za szczerą opinię, ale koło, hak i brak gleby daje po sobie znać :roll:
sorki za szczerą opinię, ale koło, hak i brak gleby daje po sobie znać :roll:
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, 15:35 przez MarcinC, łącznie zmieniany 1 raz.