[Audi 80 B3] 1,8S NIUNIA by G_DRAGON = powrót do serii...
MarcinC, tak jak napisał Adaś Lee, od czegoś trzeba zacząć, jak bym leżał na kasie to by wszystko było w tydzień :mrgreen: a tak powolutku do upatrzonego celu. a jak byś przeczytał dokładnie, to byś np wiedział że fele już czekają i dzięki za szczerą opinię właśnie tego od was oczekuję <ok>
Adaś Lee, Symphony wygląda prawie jak u ciebie, dzięki twoim cennym poradom
MIODEK, widzę że obeznany jesteś w temacie blach na forum
dydo85, Oblukałeś w Rybniku, i co :?:
Adaś Lee, Symphony wygląda prawie jak u ciebie, dzięki twoim cennym poradom
MIODEK, widzę że obeznany jesteś w temacie blach na forum
dydo85, Oblukałeś w Rybniku, i co :?:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
napisze Ci tak, miałem wcześniej te felgi i wg mnie jeżeli masz ograniczoną kase to są wypas, zobacz w moim profilu jak wyglądały na aucie z tym że nie zwracaj uwagi na to że to firma hi-join(jak się nie myle), to że ktoś znajdzie wzór inny niż wszyscy (czyt. nie azev-y, brock-i lub inne które wszyscy mają) to nie znaczy że są do d...y bo są chińskie, wiadomo trwałość na pewno mniejsza ale myślę że przede wszystkim G_DRAGON chce mieć unikalny wzór(tak jak ja kiedyś). no i patrząc na rozstaw 4x108 to wybór jest na prawde skromny w większych rozmiarach, dlatego duży plus G_DRAGON za 17'gornik pisze:G_DRAGON, w rozstawie 4x108 i rozmiarze 17"?
To mi wygląda na Chińską replikę, ja bym poszedł w co innego,
ale Twoje auto, Twoja wola. Pozdro.
bo można kupić felge nie chińską ale 15, ale wtedy po co mi alu? wolał bym jeździć na samych stalówkach, <ok>
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dlatego wcześniej nic nie pisałem o borbetach :lol: heh ale tak na poważnie to pomysły się zmieniają a niestety szerokich felg na ten rozstaw co jest w audi 80 za dużo nie ma pozdrogornik pisze:grzechas_audi, niby tak, ale sprzedałeś i sam sobie zaprzeczyłeś
kupują oklepane Borbety T :mrgreen: .
Jak dla mnie za świeże koło do bryły Coupe,
nie mówiąc już o bardziej kanciastej B3. Pozdro.
sorry za OT G_DRAGON