Ja mam dokładnie tak samo O ironio <rotfl2>peter_k pisze:mój ojciec mówi że lepiej by było auto zmienić niż w Audi tak dokładać różne rzeczy Aczkolwiek często potem jak już widzi zrobione coś to mówi że fajne to ale jemu by się tego nie chciało robić.
Też mam identycznie wręcz Kumpel ojca co z nim robi ma cabrio i on zaczął gadać o AC/BC to ojciec odrazy by takie coś chciał, a ja go zaskoczyłem, że już coś takiego mam. Nie może się doczekać kiedy to montować będziemy :mrgreen:peter_k pisze:Zresztą jemu przy A4 też sam dokładam niektóre rzeczy (choć nie takie jak do B3 bo by mnie powiesił), które są mu "nie potrzebne" a potem jednak słysze "Ty dobre to jest" ;P
No to będziesz miał super warunki do pracy Kanał jest bardzo przydatny do przykręcenia łapy i sprężarki, a także do przeprowadzenia węży do grodzi. Nie obędzie się bez wyciągania chłodnicy wody więc autkiem trochę pojeździj przed wjechaniem na warsztat, bo Ci petrygo zamarznie :lol: I jeszcze raz powodzenia w pracach nad klimąlimę będziemy montować u kolegi w warsztacie bo ogrzewany i miejsca do działań też sporo, jest kanał i można audi zostawić na noc, a przy okazji zawsze się możemy dogrzać