[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Prace powoli idą, została puszczona wiązka pod deską od tronica, tempomatu, reg. wys. świateł i poprawnie puszczona wiązka od przełącznika BC. W desce zamontowany został czujnik nasłonecznienia ( w stelażu deski jest już wykonany na niego otwór, kwestia wycięcia otworu we floku). Do tego zamontowany został stelaż serownika podciśnień i wentylatorka od czuja nasłonecznienia. Wpadł też czujnik wilgotności powietrza do lampki w podsufitce. Przy okazji puściłem ori wiązkę przednich głośników.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
+2KoralB3 pisze:+1 <wodka>GerB3 pisze:Chłopak wyreza całe wyposażenie dodatkowe jaki było w B3 samemu a do zaawansowanych nie trafi bo jeździ na 15ce z balonem :lol:
Nie ma na razie kasy na takie pierdoły jak felgi są ważniejsze priorytety <ok>
Wczoraj jeszcze przeszczepiłem sobie wiązkę od AC, kupić taśmę do wiązek i jak w fabyce
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Audi Sport pisze:wujo1, Masz troszke mnie prace z tego względu, że masz nowszy typ, który nie ma siłowników na podciśnienie tylko elektryczne
PS. Wiązkę z pod maski i osprzęt już kupiłeś ?
daj spokój nic nie ma ;/ dzwoniłem wystawiałem ogłoszenie , nic zero odzewu za samą łape do 1Z trza dać podobnież 250 zł ;/ bo jest podwójna trzyma sprężare i alternator
żeby trafił się jakiś dawca i gościu się lekko nie orientował w cenach to by było dobrze :roll:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
A świstaki nic nie mają ? Lipa teraz z gratami jest jak ch.. . Sam szukałem miesiąc wiązki spod deski, bo mi koleś uciął gniazdo przekaźnika z nim włącznie :roll: Wiązkę z pod maski od wentylatorów czyli ogolnie całą wiązkę awe od tronica też potrzebuję od R4 nie mam co marzyć ale nawet z tą od R5 jest problem. A przekaźniki masz wszystkie do tronica ?
chyba mam wsio taką mam nadziej starałem się wsio wyjąć , do świstaków dzwoniłem i nic nie mają do TDI oni mi powiedzieli że za łape nieraz krzyczą 250 zł , powiedziałem im żeby jak coś mieli to dać mi cynk , są chyba na allegro 2 ogłoszenia z rozbitymi TDI jutro zadzwonię czy mają jeszcze i za ile , mam nadzieje że mam całą wiązkę od tronica , przekaźniki mam 4 , 3x 204 i 1x 217 chyba ? bo patrzyłem w temacie co kolega piter7 czy jakoś tak zakładał , podesłał mi schematy jakieś i muszę sie zabrać za rozpracowywanie tego
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To niezłe ceny za te łapy mają. A od VW nie podejdzie chociaż łapa i sprężarka ? U mnie instalacja jest trochę inaczej rozwiązana od tronica mam tylko jeden przekaźnik od elektromagnesu sprężarki, a do instalacji wentylatorów pod skrzynką dochodzą 2x 214 i jeden wypada (niepamiętam jaki numer), który do tej pory sterował biegami. Jeszcze idzie jakiś przekaźnik nad nogi kieowcy ale nie wiem jaki i to razem z tą całą wiązką od komory jest połączony, której szukam :roll: Chociaż przy manualnej ogarnałem by ładnie grało to teraz bym to chciał na ori wiązce zrobić. Ja niestety żadnych schematów nie mogę znaleźć i mam zagwozdkę od czego są dwie wtyczki. Mógłbyś mi podesłać schemat może mają jakiś element wspolny Masz jakieś fotki wtyczek co się wpina w instalację przy nogach kierowcy ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80