Chcę takie zrobić u siebie w klamocie od początku, ale jakoś czasu nie mam i ochoty póki co

gdzie zes to dorwal?? :shock: :shock: szukam tego juz w uhuhuhu czasu!Audi Sport pisze: - dokładka tunelu środkowego na popielniczkę od wersji US. Dzięki DZIKI![]()
farciarz :mrgreen: :mrgreen: jak sie znudzi to daj znak sygnal :mrgreen:Audi Sport pisze: Mam to kupę czasu, wziąłem bo wyniosło mnie tomniej niż flaszka, a do tego blachę mocującą dostałem Nie ma czego zazdraszczać, są większe rarytasy
tez tak mam <ok>Audi Sport pisze:Zrezałem sobie również wiązkę podświetlania tylnej popielniczki
Oj tam oj tam, cierpliwość to bardzo dobra cecha więc ją rozwijam grzebiąc przy aucie <ok> Sam robię, bo nie mam w okolicy nikogo kumatego, a mechanikom kończą się możłiwości na podpieciu VAG'a, a jak nie nie umieją czegoś zrobić to gadka "sprzedaj tego starocia" :roll: Teraz sam oagniam sprawy z autem, bo nie dam zarobić partaczom <ok>ślepak pisze:Jak czytam co robisz z tym audi to się zastanawiam czy naprawdę masz 16 lat że sam to wszystko ogarniasz i że masz tyle cierpliwości
Ciekawe ale nie ma co przesadzaćwujo1 pisze:obklej lampki w rączkach