AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Grzegorz7A, trzymam kciuki,dobrej zabawy <ok>
Ostatnio zmieniony 23 paź 2011, 07:02 przez luk_OP_Q89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
wyników nie sprawdzałem, ale nie wygrałem w klasie - wrzucili mnie do ponad 2 l.
Jutro na stronie organizatora będą wyniki w tabeli więc wkleję - porównamy.
Zgram też na spokojnie filmy ocenicie sami.
Ja jestem zadowolony, nic się nie zepsuło, auto jechało, czuć że może więcej i to dużo więcej. Muszę się dużo nauczyć, nie ma co pałować po placu tylko takie imprezy mogą wyjaśnić sprawę. W aucie trzeba jeszcze trochę pogrzebać żeby poprawić kilka rzeczy.
Ogólnie super, tylko za dużo czekania za mało jazdy. O dziwo ze wszystkich rzeczy jakie trenowałem skupiłem się na nawrotach a to jedyna rzecz która kompletnie mi nie wychodziła.
Auto na slickach klei pięknie, cały OS mogłem spokojnie przejechać z większą prędkością i wszystko na biegu wyżej. Jest co robić.
Chciałem bardzo podziękować chłopakom z naszego forum za wsparcie, było mi bardzo miło poznać.
Dzięki
Pozdrawiam
G
Jutro na stronie organizatora będą wyniki w tabeli więc wkleję - porównamy.
Zgram też na spokojnie filmy ocenicie sami.
Ja jestem zadowolony, nic się nie zepsuło, auto jechało, czuć że może więcej i to dużo więcej. Muszę się dużo nauczyć, nie ma co pałować po placu tylko takie imprezy mogą wyjaśnić sprawę. W aucie trzeba jeszcze trochę pogrzebać żeby poprawić kilka rzeczy.
Ogólnie super, tylko za dużo czekania za mało jazdy. O dziwo ze wszystkich rzeczy jakie trenowałem skupiłem się na nawrotach a to jedyna rzecz która kompletnie mi nie wychodziła.
Auto na slickach klei pięknie, cały OS mogłem spokojnie przejechać z większą prędkością i wszystko na biegu wyżej. Jest co robić.
Chciałem bardzo podziękować chłopakom z naszego forum za wsparcie, było mi bardzo miło poznać.
Dzięki
Pozdrawiam
G
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
nastepnym razem zabieram ze soba kask i nie wstaje z prawego, oby tylko wystarczylo regulacji pasow :mrgreen:
Grzegorz, dzieki serdeczne za spotkanie i przejazdzke, moze i nie wygrales klasy czy generalki ale akustycznie nie ma i nie bedzie zawodnika na R5 - kit tam z podsterownoscia!
relacja niebawem, do rychlego nastepnego,
Grzegorz, dzieki serdeczne za spotkanie i przejazdzke, moze i nie wygrales klasy czy generalki ale akustycznie nie ma i nie bedzie zawodnika na R5 - kit tam z podsterownoscia!
relacja niebawem, do rychlego nastepnego,
Są wyniki
Wyniki w klasach:
http://tinyurl.com/6ahx2tf
Wyniki klasyfikacji generalnej:
http://tinyurl.com/6cn23je
Gratuluje bo wg mnie i ty i maszyna super sie spisaliscie <ok>
Wyniki w klasach:
http://tinyurl.com/6ahx2tf
Wyniki klasyfikacji generalnej:
http://tinyurl.com/6cn23je
Gratuluje bo wg mnie i ty i maszyna super sie spisaliscie <ok>
Niesamowity weekend - tak to można w jednym zdaniu podsumować. Grzesiek... Jeszcze raz... Zacny fur, szofer, cała impreza oraz klubowe towarzystwo! Jak na pierwszy start i przesiadkę z placu i prędkości niewiele ponad 70 do 140 na pełnej bombie to wielki szacun! Auto nienaruszone, doświadczenie zdobyte, więc czas na kolejne starty <ok> Dzięki za krótki aczkolwiek treściwy przejazd na prawym. Swoją drogą ciekawie klei Twoja eR-ka na tym sliku. Mam nadzieję, że uda się jeszcze spotkać przy jakiejś okazji i więcej pogadać, a autko szczegółowiej oblookać.
A Ci co nie byli, a mieli blisko mają co żałować. Na pokrzepienie dodam, że reporter deejay.ftb i kompania trochę materiału uzbierała, więc polecam baczne wyczekiwanie na produkcję, bo będzie obficie <urodziny>
A Ci co nie byli, a mieli blisko mają co żałować. Na pokrzepienie dodam, że reporter deejay.ftb i kompania trochę materiału uzbierała, więc polecam baczne wyczekiwanie na produkcję, bo będzie obficie <urodziny>
Ostatnio zmieniony 25 paź 2011, 00:05 przez 300zx, łącznie zmieniany 1 raz.