Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z tym się zgodzę :mrgreen:trepek pisze:Kunie w benzynie a kunie w dieslu to nie te same kunie
Starczy zobaczyć filmik jak Mateuszowe JK leci 180km/h, pozatym z tego co Mateusz mi mówił jego JK jeździło naprawde sprawnie jak na wolnossącego D, Fiat Uno ma 45KM, czyli wcale nie wiele mniej niż JK 54KM w JK i przy o wiele mniejszej masie jeździ o wiele gorzej <rotfl>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oj tak, czasem zdarza się, że nie nadążam zmieniać biegów <lol>GerB3 pisze:Mniejszych przeciwników masz z głowy teraz NG :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Czyli 3A albo DZ by poległy ?
Ale skrzyni też podziękuj, chociaż jak moc wzrosnie to faktycznie nie da się na niej jeździć, trzeba dużo mieszać biegami jak się AKM ma
Następny cel to NG, KV, AAR i ulubiony silnik kolegi Chmiel25 - ACE <rotfl>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No i teraz wszystko odbywa się w kulturalnej atmosferze <oki> To mi się podoba <ok> Przyśpieszenie jest bardzo sprawne coś podobnego jak u mnie Po zmianie na lepsze turbo powinno być już tylko lepiej
Nie chyba ale na pewno Urzędasy wypisują co im się podoba, pasuje i nie trzeba niepotrzebnie myśleć :mrgreen:pawelrybak15 pisze:SB ma 1050kg, a przynajmniej tyle mam wpisane w dowodzie <ok>
No chyba, że to jakiś error <osohozi>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Da się wymontować tapicerowane elementy, tzn zedrzeć szmatki i podkleić je na nowoLeo pisze:Widzę , że odnawiałeś tapicerkę drzwi przednich i tylnich - powiedz, czym usuwałeś pozostałości po starej piance , oraz czy te tapicerowane elementy można wymontować osobno z tych obić drzwi ?
Dostałem od kolegi Basu boczki w stanie rozkładu i musiałem je posklejać od nowa, pozostałości stałej, zlasowanej pianki usuwałem częściowo szpachelką częściowo odkurzaczem, same szmatki zostały wyprane i przyklejone od nowa bez żadnej gąbki, ale wyszło to kiepskawo, jak zresztą sam widziałeś na ostatnim spocie <osohozi>
Najbardziej wkurza mnie to, że po nieco ponad roku obicia zaczęły się odklejać :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
szmatka sama się odkleiła, a pytam czy ten plastik pod nią można też wyjąć czy jednak musi zostać na drzwiach. Widzę, że jednak starą piankę będę musiał rozpuszczalnikiem jakimś usunąć... mam nadzieję, że przy tym nie uszkodzę plastiku.pawelrybak15 pisze:Da się wymontować tapicerowane elementy, tzn zedrzeć szmatki i podkleić je na nowoLeo pisze:Widzę , że odnawiałeś tapicerkę drzwi przednich i tylnich - powiedz, czym usuwałeś pozostałości po starej piance , oraz czy te tapicerowane elementy można wymontować osobno z tych obić drzwi ?
Dostałem od kolegi Basu boczki w stanie rozkładu i musiałem je posklejać od nowa, pozostałości stałej, zlasowanej pianki usuwałem częściowo szpachelką częściowo odkurzaczem, same szmatki zostały wyprane i przyklejone od nowa bez żadnej gąbki, ale wyszło to kiepskawo, jak zresztą sam widziałeś na ostatnim spocie <osohozi>
Najbardziej wkurza mnie to, że po nieco ponad roku obicia zaczęły się odklejać :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: