Jak to okreslil moj kolega, ktory juz posiadal kiedys b3 lecz 1.8S z gazem, mam dosyc "bogate" wyposazenie, gdyz audi posiada wspomaganie, szyberdach i halogeny

Stan oceniam na 3/5, odpala, jezdzi ale jest sporo do roboty.
Aktualnie mam do roboty : Tylne lozyska w kolach, wymiane rozrzadu, lacznikow stabilizatorow, tulei na belce z tylu, tuleje wahacza, amorki przednie i ustawienie zbierznosci. Z mechaniki nie jest najgorzej, ale wnetrze jest w slabym stanie, do wymiany sa boczki drzwi fotel kierowcy i podsufitka. Na nadwoziu znajdzie sie pare rdzawek, schodzi klar gdzieniegdzie ale tragedii nie ma. Zdjecia poki co mam z aukcji, na dniach porobie swoje.
Edit 22.06.2018
Zakupilem dzisiaj olej Valvoline max life 10w40, filtr oleju filtrona, tulejki lemfordera do tylnej belki i pasek rozrzadu. Po 10 dokupie napinacz rozrzadu i audi pojdzie na wymiane rozrzadu oleju i filtrow. No i tulejek belki. Ostatnimi czasy zlalem stary plyn chlodniczy, przeplukalem instalacje porzadnie woda i zalalem swiezego plynu i odpowietrzylem. Z racji tego, ze w przyszly piatek jade na urlop, w tym miesiacu oszczedzamy i naprawiamy drugie moje auto czyli passata b5 1.9tdi afn+ by dotrzec bez przygod. Poki co wymienione zostaly w tym miesiacu dwa wahacze, przegub i zregenerowana maglownica. Jako, ze dowozi i przywozi mojego maluszka, te auto jest dopieszczane poki co. Audi bedzie sukcesywnie od lipca robione. W sierpniu poleca kolejne rzeczy, prawdopodobnie lozyska tyl, drazki kierownicze wraz z koncowkami oraz przeguby, bo starsznie telepie kietownica i w zakrecie z lewej strony juz sie odzywa. Jezeli beee robic cos sam, bede starac sie dodawac zdjecia. Narazie olewam stan wizualny, mechanika jest najwazniejsza.