Audi 90 NG+ Biała Strzała| Włam do auta | 03.09.2015
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
i teleskop do maski - mocowanie musi być przyspawane do kielicha właśnie tego co będzie sz naprawiać - mówię o oryginalnym teleskopie
A malowanie komory, trochę zabawy z tym jest - bo trzeba wyciągnąć silnik, najlepiej ze skrzynia... w ogóle najlepiej WSZYSTKO wyjąć, a trochę tego bajzlu tam jest, no i potem wszystko zmontować spowrotem. A komora jest troszkę bardziej skomplikowanym elementem niż maska czy drzwi, bo masz doslownie milion wystających śrub wspawanych w komorze na przeróżnego rodzaju mocowania (wiązki itp)... Przechodziłem temat, z tym, że robiłem sobie sam, dwa dni szlifowałem dziadostwo samo malowanie to chwila moment, tym bardziej że zapewne będzie malować w ori lakier czyli akryl alpinweiss L90E btw, lakier tani jak psi mocz
Po spwania polecam ekopsyd jako podkład i mase poliuretanową na spawy
A malowanie komory, trochę zabawy z tym jest - bo trzeba wyciągnąć silnik, najlepiej ze skrzynia... w ogóle najlepiej WSZYSTKO wyjąć, a trochę tego bajzlu tam jest, no i potem wszystko zmontować spowrotem. A komora jest troszkę bardziej skomplikowanym elementem niż maska czy drzwi, bo masz doslownie milion wystających śrub wspawanych w komorze na przeróżnego rodzaju mocowania (wiązki itp)... Przechodziłem temat, z tym, że robiłem sobie sam, dwa dni szlifowałem dziadostwo samo malowanie to chwila moment, tym bardziej że zapewne będzie malować w ori lakier czyli akryl alpinweiss L90E btw, lakier tani jak psi mocz
Po spwania polecam ekopsyd jako podkład i mase poliuretanową na spawy
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
No to taka mała sesyja z terenów krotoszyńskiego PKP, oraz trzy foty z procesu sprzątania i ogarniania bagażnika po butli eLPiDżi (nigdy więcej gazu). Dziura zaślepiona kawałkiem gumy na silikon, na dniach będzie zaspawane.
Tak wiem... zderzaki bardzo krzywo spasowane, zdjąłem je aby dokładnie przepolerować chromy (wiem nie musiałem zdejmować), a że wypadł mi pilny wyjazd to założyłem na sztukę, jutro się wezmę za konkretny spas
P.S. Ma ktoś oryginalną wykładzinę podłogi bagażnika do B3 w miare po taniości?
Proces ogarniania bagażnika:
To co zostało to nie brud, to liczne rysy i zadrapania, przydałoby się to pomalować kiedyś. I tak nie jest źle, myślałem, że pod butlą będzie kupa rdzy, a tu miłe zaskoczenie.
[ Dodano: 2015-02-13, 19:52 ]
Taka fotoszopka na 2k16
Tak wiem... zderzaki bardzo krzywo spasowane, zdjąłem je aby dokładnie przepolerować chromy (wiem nie musiałem zdejmować), a że wypadł mi pilny wyjazd to założyłem na sztukę, jutro się wezmę za konkretny spas
P.S. Ma ktoś oryginalną wykładzinę podłogi bagażnika do B3 w miare po taniości?
Proces ogarniania bagażnika:
To co zostało to nie brud, to liczne rysy i zadrapania, przydałoby się to pomalować kiedyś. I tak nie jest źle, myślałem, że pod butlą będzie kupa rdzy, a tu miłe zaskoczenie.
[ Dodano: 2015-02-13, 19:52 ]
Taka fotoszopka na 2k16