[B3 1.8]-BeCzy typ89 by Robertas, pakiet zima ;) s10
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Hex, no wlasnie nisko to bym nie chcial bardzo, to jest Daily mimo wszystko i najlepiej tylko troche dla oka, a mam springi z Caba, dalem je do odnowienia i troche sie lekam co bedzie jak przymierze Bo moze pamietasz jak cabrio lezalo xD tyl ideal a przod masakra, no ale cicho licze ze niby te 60/40 z lowteca w b3 jednak przodem wyzej bedzie stalo... kuzwa dzis myslalem ze naciagne 2 nastepne gumy a tu przyszla tylko jedna z Oponeo wrrr
A tak sie tyly naciagnely
[ Dodano: 2015-07-30, 22:33 ]
No springi wrocily z proszku... zadowolony jestem z efektu jak nic teraz tylko zakladac... ma ktos moze foto jak siedzi kit 60/40 w b3 z low tecka??
[ Dodano: 2015-08-01, 21:58 ]
No i dzisiejsza sobota spedzona pozytecznie Wymienione wszystkie amorki na nowe z Sachsa, przy okazji wrzucone niebieskie springi... I takie to spasy sie zjawily Jestem mile zaskoczony... Jak dla mnie delikatnie i dyskretnie... Idealne zestawienie
A tak sie tyly naciagnely
[ Dodano: 2015-07-30, 22:33 ]
No springi wrocily z proszku... zadowolony jestem z efektu jak nic teraz tylko zakladac... ma ktos moze foto jak siedzi kit 60/40 w b3 z low tecka??
[ Dodano: 2015-08-01, 21:58 ]
No i dzisiejsza sobota spedzona pozytecznie Wymienione wszystkie amorki na nowe z Sachsa, przy okazji wrzucone niebieskie springi... I takie to spasy sie zjawily Jestem mile zaskoczony... Jak dla mnie delikatnie i dyskretnie... Idealne zestawienie
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No dzieki, auto odmlodnialo niesamowicie No co do zderzakow, beda malowane pod kolor wiec na razie sie nie spuszczam z nimi, zdzieram stare lakiery z nich poki co... Ogolnie cala buda bedzie malowana, musze tylko spiac poslady i zorganizowac czasu troche Ogolnie nastawilem sie na odrestaurowanie tego autka... zaczynam od mechaniki poki co, choc duzo roboty nie bylo bo auto w ciaglej eksploatacji jest
[ Dodano: 2015-08-02, 22:38 ]
Noi i lekki wypad w plener zeby jakos to wygladalo
[ Dodano: 2015-08-10, 01:22 ]
Zdesie zmordowane zyciem wpadly w kolor auta... Teraz kolej na elektryczne lustra i szyby z przodu... Z lakierowaniem lecim dalej... W tym tygodniu mam nadzieje dokonczyc lusterka i listwe pod lampy ktore sa juz w podkladzie... Potem tylna klapa, maska... i tak powoli do celu, bedzie swiezutki lakier na aucie W sobote dzialalem z hakiem, i tak przez przypadek zzucilem oslone ostatniego wydechu... moim oczom ukazala sie ruda niespodzianka przy podluznicy... Zaraz poszla akcja frez... epoksyd... i juz wszystko lala spod spodu
[ Dodano: 2015-08-11, 21:42 ]
Z tematem ciag dalszy... ramka pod lampy i elektryczne lustra w kolorze Cos mi sie spodobalo bycie lakiernikiem
[ Dodano: 2015-08-02, 22:38 ]
Noi i lekki wypad w plener zeby jakos to wygladalo
[ Dodano: 2015-08-10, 01:22 ]
Zdesie zmordowane zyciem wpadly w kolor auta... Teraz kolej na elektryczne lustra i szyby z przodu... Z lakierowaniem lecim dalej... W tym tygodniu mam nadzieje dokonczyc lusterka i listwe pod lampy ktore sa juz w podkladzie... Potem tylna klapa, maska... i tak powoli do celu, bedzie swiezutki lakier na aucie W sobote dzialalem z hakiem, i tak przez przypadek zzucilem oslone ostatniego wydechu... moim oczom ukazala sie ruda niespodzianka przy podluznicy... Zaraz poszla akcja frez... epoksyd... i juz wszystko lala spod spodu
[ Dodano: 2015-08-11, 21:42 ]
Z tematem ciag dalszy... ramka pod lampy i elektryczne lustra w kolorze Cos mi sie spodobalo bycie lakiernikiem
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No Biczy nabiera kolorow po lekku Maluje sie to i tamto... Ale powoli, bo auta nie chce uziemiac... Ogolnie chce je doporowadzic do stanu wzglednej nowosci Jeszcze troche potrwa ale damy rajde Grunt ze buda zdrowa i to mnie motywuje wlasnie, a pozatym sentyment tez jest... Moje pierwsze auto A tak z ciekawostek... przez glupote chcialem pokombinowac i w sumie zostalem z jedna lampa...
Jakby ktos miale lewa ameryke to przygarne
Hexman, zawitasz na SCP w tym roku???
Jakby ktos miale lewa ameryke to przygarne
Hexman, zawitasz na SCP w tym roku???
Nie, będę tydzień później na Pro Tuning Show w Zabrzu. Będzie można pooglądać audika na evencinerobertas1.8 pisze:Hexman, zawitasz na SCP w tym roku
Na SCP nie jadę z prostego względu - wejście - 20zł/os i pełna komercja. Wolę jechać na event gdzie jest względna selekcja, a cena jest zbliżona
robertas1.8, co zrobiłeś z drugim US'em? Przyznaj się <czesiek>
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80