[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
Ładna seria, tylko pozazdroscic. B3 jak marzenie :mrgreen:
Życze powodzenia w dalszych modach <ok>
Zobacz, oceń moje 4koła
kolego musisz mieć napewno turbo :mrgreen: , wtryski od TD, inny filtr powietrza, inny pewnie bedzie też kolektor wydechowy (przynajmniej pierwsza jego część, i inny bedzie też kolektor powietrzny, dodatkowo dochodzi jeszcze chłodniczka oleju i kilka rurek olejowych. I musisz się upewnić czy napewno masz pompe wtryskowa z td. I tak podsumowując to zacząłbym sie zastanawiać czy to wszystko ma wogóle sens, bo kasy msisz włożyć troche. Na Twoim miejscu założył bym temat w dziale "silniki wysokoprężne" i popytał czy sama zmiana wtrysków od TD (pod warunkiem ze masz na 100% pompe od TD) nie da już jakiegoś efektu. Co do wtrysków, to widziałem, ze jeden z forumowiczów ma na sprzedaż wtryski od 1,9td za dobra kase). pozdro.
Z racji tej że zrobiło się dziś u mnie troche ciepło (13 stopni), z zakupioną pastą polerską G3 Farecla, poszedłem na parking, aby wypróbowac ją. Wypolerowałem maskę ale efektu żadnego nie widze Co mogłem zrobic źle. Maskę umyłem, wytarłem do sucha, potem na suchą szmatkę brałem pastę i polerowałem. Potem po zakończeniu polerowania wziąłem wilgotną ściereczkę i wypolerowałem ją finalnie. Jak coś źle zrobiłem to pomóżcie bo naprawde efektu lub jakiejś małej zmiany nie widze
Nie wiem jak sie robi G3, ale ja robie to pastą Tempo. Robie tak. Myje auto, czekam aż wyschnie, biore szmatke i po całej karoseri rozprowadzam paste. Jak rozprowadze po całej to biore nową szmatke i zaczynam polerować od miejsca gdzie zaczłem naładać paste. Szmatke trzeba co chwile zmieniać, bo jedna nie wypoleruje całego auta. A i nie nakładaj pasty i nie poleruj w słońcu. pozdro
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: