Na brak mocy w sumie nie narzekam, każdy kto zasiada na miejscu pasażera jest zaskoczony przyjemnym odejściem (o dźwięku nie wspominając), mówiąc krótko nie jeden już się nadział W chwili obecnej nie mam za wiele czasu dla mojej niuni (oczywiście tylko pucuje i ciesze się posiadaniem ) , o wszelkich zmianach będę informował na bieżąco. Dziękuje bardzo za wszelkie komentarze :!: Pozdrawiambenek77 pisze:Autko bardzo ładne, felgi pasują do auta, chociaż mnie bardziej podobały się RH. Silniczek fajny bo R5 ale mocy chyba trochę brakuje??. Jak napisał przedmówca progi w kolor, a i wlew gazu wydaje się być za bardzo na widoku. Ogólnie autko bajer.
[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
Tak. Przed lakierowaniem zderzaka przypasowywałem go i niestety troszkę musiałem zmienić profile na łukach (narożnikach) ponieważ nie chciał wskoczyć na swoje miejsce, na zimowe wieczorki zderzak ściągam (po dwóch latach od lakierowania złapał już kilka odprysków o kamyków) i muszę go odświeżyć (nowy lakierek) przy okazji troszkę go przyrównam go względem błotników. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za wszystkie komentarze!ślepak pisze:Radek5V, no no ) powiedz mi jak zamontowałeś przedni zderzaczek? coś przycinałeś na rogach?? bo mi odstaje strasznie na końcach i nie mam pomysła na porządne spasowanie
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80