Mam pytanie odnośnie dystansów, przy felgach 15 i oponach 195/50 jaki optymalny dystans można zastosować? Oczywiście aby nie tarło. Przypomnę że mam sprężynki -40 einbacha przez co trochę niżej siedzi. Pozdrawiam!desertshadow pisze:piekna :!: :!: :!: wszystko mi sie podoba :mrgreen: piekne felgi,lampy,kierownice tylko zmien bo ta traci troche wsia ale na tle calego auta to i tak nie wazne myslales o dystansach do kol :?: moje zdanie znasz: bogate audi :mrgreen:
[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
-
- Forum Audi 80
OB pro Comfort ! sorki za OT.
Audi wręcz wyj***** ! ja tam bym nic nie zmieniał !
EDITED: POWSTRZYMUJ SIĘ OD WULGARYZMÓW!
Audi wręcz wyj***** ! ja tam bym nic nie zmieniał !
EDITED: POWSTRZYMUJ SIĘ OD WULGARYZMÓW!
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 09:09 przez marcinelk13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Przed swoją 90-tką jeździłem 80 b3 1.6 td oraz b2 1.6 w dieslu i przyznam że z mojego doświadczenia audi 90 jest bogatszą wersją 80, a pięciocylindrowe silniki dają sporą frajdę z jazdy choć posiadam jedyne 115 koników, i jest to moje spostrzeżenie że 90 nie są tak oklepane jak 80, są to modele rzadziej spotykane i mają swój urok. Pozdrawiamytresz pisze:Aja myślę na odwrót. 80 nie dorasta do pięt 90-ce.Damian1406 pisze:A mi się 90tiki za bardzo nie podobają.
Moim zdaniem to taka podróbka 80tki. Natomiast autko ogólnie ładne i zadbane, tylko te felgi i blenda na tylnej szybie, wywal to.
Autko wypas.