[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
No to dzisiaj pstryknąłem kilka fotek na nowych aluskach, zdjęcia niestety nocne bo czasu nie było, niuńka trochę brudna ale jutro idzie na lakiernie i będzie polerka całej niuńki :mrgreen: W sobotę jadę w plener popstrykać kilka fotek. Oczywiście podzielę się z wami efektem sobotniej sesji. Pozdrawiam!
Dziś nareszcie przykleiłem nową świeżo polakierowaną listwę na drzwi od kierowcy bo stara pozostawiała wiele do życzenia, ci którzy mają 90-tki wiedzą jak po latach parcieją te listwy, mi się udało skompletować wszystkie w eleganckim stanie. Drugim zabiegiem dziś było polakierowanie znaczka na grillu w czarnym połysku (akryl) i mi osobiście bardzo się podoba. Pozdrawiam!
dlaczego zderzak tak mocno zwisa :roll: :?:
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2008, 21:01 przez FranoF1, łącznie zmieniany 1 raz.
To chłopaki żeście mi wjechali na ambicje z tym zderzakiem...duo pisze:euhm ... widzialem na zywo coupeje w limo i bylo ok ... pokombinuj cos Radziu :mrgreen:Radek5V pisze:FranoF1 pisze:dlaczego zderzak tak mocno zwisa :roll: :?:
Próbowałem go przyrównać ale brakuje mi 5mm do złączenia z błotnikami i przyznam że chyba już bardziej go podciągnąć w b3 się nie da.