Szrek by Oofol
Całe auto uważam ze w bardzo fajnym stylu, ale jak na Ciebie to te felgi są zbyt pospolite. Nie mówiac już o wzorze, to czarny kolor mnie sie tutaj nie widzi, szkoda ze nie poszedłeś w czerwony środek, wiem ze JDM zalatuje, ale byłoby coś niepowtarzalnego.
A tak to jest za ciemno na tym aucie, już lepiej wygladałyby całe białe.
A tak to jest za ciemno na tym aucie, już lepiej wygladałyby całe białe.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
kurcze.... Oofol... :\ śledziłem, czekałem co zrobisz z tymi felami...
Szkoda że zamaskowałeś bądź co bądź fajny wzór fela zniknęła...może i pasuje to do ciemnej tonacji auta ale można było to jakoś inaczej rozwiązać...pobawić sie chociażby jakoś z tym rantem... pomyśl o tym
Koloru zacisków nie będe komentował <:P> Prima Aprilis? <urodziny>
Szkoda że zamaskowałeś bądź co bądź fajny wzór fela zniknęła...może i pasuje to do ciemnej tonacji auta ale można było to jakoś inaczej rozwiązać...pobawić sie chociażby jakoś z tym rantem... pomyśl o tym
Koloru zacisków nie będe komentował <:P> Prima Aprilis? <urodziny>
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki za komentarze,
jak już pisałem:
1. polerki nie będzie bo mi się już przejadła
2. miałem kilka pomysłów i wybrałem ten który mi najbardziej odpowiadał.
3. czarne felgi zawsze mi się podobały i właśnie zlewanie się ich z oponami dolną częścią nadwozia ZARĄBIŚCIE mi się podoba!
4. zaciski na czerwono były modne parę lat temu - bez urazy ale dla mnie to prawie agro
5. felgi są w dwóch odcieniach i strukturach czerni
6. rant w kolorze nadwozia lipnie by wyglądał z uwagi przeważającej czerni od listew w dół
7. różu więcej nie będzie - prócz serduszka WW
8. co do rantu mam jeszcze pomysł ale jest w trakcie produkcji - nie będzie rewolucyjny i nie wiem czy go zastosuję.
Generalnie koła BARDZO mi się podobają i jeszcze raz powtórzę że ta czerń po prostu "makes me wet " Zawsze chciałem mieć czarne koła :->
jak już pisałem:
1. polerki nie będzie bo mi się już przejadła
2. miałem kilka pomysłów i wybrałem ten który mi najbardziej odpowiadał.
3. czarne felgi zawsze mi się podobały i właśnie zlewanie się ich z oponami dolną częścią nadwozia ZARĄBIŚCIE mi się podoba!
4. zaciski na czerwono były modne parę lat temu - bez urazy ale dla mnie to prawie agro
5. felgi są w dwóch odcieniach i strukturach czerni
6. rant w kolorze nadwozia lipnie by wyglądał z uwagi przeważającej czerni od listew w dół
7. różu więcej nie będzie - prócz serduszka WW
8. co do rantu mam jeszcze pomysł ale jest w trakcie produkcji - nie będzie rewolucyjny i nie wiem czy go zastosuję.
Generalnie koła BARDZO mi się podobają i jeszcze raz powtórzę że ta czerń po prostu "makes me wet " Zawsze chciałem mieć czarne koła :->
Mi się średnio to podoba. Felga w ostateczności ujdzie, chociaż nie ukrywam ze na szprychach było dużo ładniej ale z tymi różowymi zaciskami to przesadziłeś Z drugiej strony jeśli tak Ci się podoba i osiągnąłeś swój cel to super bo przecież nie my tym autem będziemy jeździli Powodzenia w dalszych modach!
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zgadzam się - w realu wygląda to lepiej.slugs pisze:Felga w czarnym wygląda super! Mam i sobie chwalę, na zdjęciach nie widać tego efektu jaki jest na żywo!
kris - może i spokojnie ale z wielu pomysłów wybrałem ten i nie żałuję:)
Róż przyszedł mi przez przypadek do głowy I to nie okazjonalny dowcip <mikolaj>
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A nie myślałeś o rantach w bardziej czarny połysk? Ale jak uważasz
Ogólnie git malina <ok>
Hmm... widziałbym u Ciebie czarne drzwi od listew w dół.
P.S.
Zmień bębny na tarcze bo z kolorowymi bębnami to pod remizę. U mnie w okolicznych wsiach każdy się w taki agrotuning bawi i maluje bębny w kontrastujący z nadwoziem kolor. Czym tu się chwalić i co wyróżniać? A zmiana na tarcze w porównaniu do tego co już zrobiłeś i ile zainwestowałeś - drobnostka.
Ogólnie git malina <ok>
Hmm... widziałbym u Ciebie czarne drzwi od listew w dół.
P.S.
Zmień bębny na tarcze bo z kolorowymi bębnami to pod remizę. U mnie w okolicznych wsiach każdy się w taki agrotuning bawi i maluje bębny w kontrastujący z nadwoziem kolor. Czym tu się chwalić i co wyróżniać? A zmiana na tarcze w porównaniu do tego co już zrobiłeś i ile zainwestowałeś - drobnostka.