[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
lowslow89, Niki20, dzięki za dobre słowo.
Nowy zawias powinien zagościć, jeśli będzie niżej to i napewno twardziej żeby mi koła nie frezowały nadkoli.
motowalus, zderzaki to następny etap, jak los pozwoli może też w przyszłym sezonie. Przód cupa, tył coś innego niż ten co jest, może zwykły, może kamei, nie wiem jeszcze.
Olszak, soczewice na końcu ze względu na koszty tychże.
Kurcze dziś przepolerowałem koła wiertarą i żałuje że nie zrobiłem tego przed sesją.
Nowy zawias powinien zagościć, jeśli będzie niżej to i napewno twardziej żeby mi koła nie frezowały nadkoli.
motowalus, zderzaki to następny etap, jak los pozwoli może też w przyszłym sezonie. Przód cupa, tył coś innego niż ten co jest, może zwykły, może kamei, nie wiem jeszcze.
Olszak, soczewice na końcu ze względu na koszty tychże.
Kurcze dziś przepolerowałem koła wiertarą i żałuje że nie zrobiłem tego przed sesją.
oj już nie bądź taki skromny Kacperku :mrgreen: foty są świetne tak samo jak auto...kacper85 pisze:Dużo podobnych ale ze mnie d... nie fotograf.
jeden z moich ulubionych kolorów :->
tył jest na tyle super, że nawet ta tablica mi nie przeszkadza jak pewnie sam wiesz musisz teraz popracować nad przodem... jedynie co mogę zrobić to życzyć Ci powodzenia (abyś doszedł do tego "zamierzonego" efektu), kasy (żebyś miał za co kupić fanty) i czasu (aby je zamontować) <ok>
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 paź 2010, 16:03 przez MarcinC, łącznie zmieniany 1 raz.