na pewno ale dalej przeciez widac ze to xenon przeciez policja nie jest głupiaeSPe pisze:witek88, IC69, Mortiis, chętni bo niedługo kończymy zapisy?
https://audi80.pl/grupowe-zamowienia ... htm#821865
Audi 80 AVANT V8 406HP/456Nm Quattro
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Hehe, nie zauważyłem wcześniej że ktoś pytał.
Audi dostało nowe lampki, znaczy soczewki, a czeka na nowy zderzak, znaczy już jest ale musi się polakierować :mrgreen:
Aha, po roku użytkowanie felgi zaczęły wykazywać oznaki pogięcia
Więc 3 poszły do prostowania, chcę im odświeżyć lakier, więc śmigam na felgach S2.
A wszystkie te problemy z czasem są spowodowane innym nietypowym projektem samochodu.
Audi dostało nowe lampki, znaczy soczewki, a czeka na nowy zderzak, znaczy już jest ale musi się polakierować :mrgreen:
Aha, po roku użytkowanie felgi zaczęły wykazywać oznaki pogięcia
Więc 3 poszły do prostowania, chcę im odświeżyć lakier, więc śmigam na felgach S2.
A wszystkie te problemy z czasem są spowodowane innym nietypowym projektem samochodu.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Hmm, no coś mi strzeliło do głowy i postanowiłem nabyć auto z dwusuwowym trzycylindrowym silnikiem, na ramie, produkcji polskiej.
Tak bak brawo, zgadłeś to Syrena 8-) A że nabyłem chyba najbardziej zgniły egzemplarz to trochę spawania było, a że chcę się latem przejechać to trochę trzeba przy tym posiedzieć.
Pewnie ktoś zapyta po co Ci to? O tuż zapach z wydechu jest boski i tyle <ok>
Tak bak brawo, zgadłeś to Syrena 8-) A że nabyłem chyba najbardziej zgniły egzemplarz to trochę spawania było, a że chcę się latem przejechać to trochę trzeba przy tym posiedzieć.
Pewnie ktoś zapyta po co Ci to? O tuż zapach z wydechu jest boski i tyle <ok>
Heh, chociaż ktoś mnie rozumnie.kuba411vm pisze:wiem, co czujeszwitek88 pisze: Kolejne to mocne quattro, aktualnie jest, mogło by być mocniej ale cóż... :mrgreen:
A odnosząc się do zapachów w motoryzacji to 2 biją wszystko na głowę
-tak jak pisałem zapach spalin silnika dwusuwowego
-no i oczywiście zapach palonej gumy o poranku <ok>