Audi 80 b4 1.8T quattro
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
s80, ja mam ramki refelktorow przednich pomalowane w kolor nadwozia, wprawdzie moj lakier jest stosunkowo ciemny, takze tego nie widac ze jest tam odcien fioletu, natomiast w Twoim przypadku moglo by to lepiej zdac egzamin, wiec warto o tym pomyslec, tym bardziej ze ramki pasuja wymiennie soczewka/zespolony, gdybys w przyszlosci myslal nad zmiana przednich refelktorow, chyba ze masz dzielone swiatla, nie wiem a sprawdzic takze jest mi trudno bo wlecze sie na slabym necie bo czekam na podlczenie mnie do swiata :mrgreen:
no wiesz co silnika już nie bede wymieniał :mrgreen: we wtorek mapa benzyna + gaz większe wtryski i na razie tyle 200 powinno pęknąć a jak nie to gdzieś koło tego pózniej hamulce aha jeszcze teraz aluminiowa osłona pod silnik własnej roboty <lol>chmiel25 pisze:LOL widze że wziołeś sie za wygląd Audi :mrgreen:
No i wymyśliłem albo raczej posłuchałem dobrej rady stożek wylatuje w jego miejsce filterek od 1Z pewnie coś o tym wiesz :mrgreen: dzisiaj zakupiony komplet razem z przepływką w myśle super cenie. Także dzisiaj byłem pod komputerem błędy skasowane zrobiona adaptacja przepustnicy. <quattro>Słonik pisze:Nie mam takiej, pytalem z ciekawosci bo myslalem ze przy 1.8t cos wymysiles