Audi 80 B4 1995R SEDAN 1.9 TDI 90KM+ 230 11mm FMIC
Miałem możliwość oglądać więcej zdjęć i trochę się zawiodłem, środek bardzo starty i zużyty..nawet boczki są bardzo brudne i zdarte. Wydaje mi się, że szkoda by było nawet jechać więc zrezygnowałem z tego interesu.
Niedługo muszę zapodać nowe tarcze i klocki na przód, bo już tarcze są totalnie zjechane i jedna jest nawet krzywa. To nastąpi po wypłacie. A potem przypuszczalnie komp 16bit+chip, ale to się okaże.
A też w międzyczasie zacząłem polerować alufelgi które miałem razem z nią, powiem że efekt przerósł moje oczekiwania, i zakładam na to opony 205/60 na lato. :mrgreen:
Jedyny mankament to taki, że idealne oczywiście nie będą, ale dekielka nie da rady wypolerować bo jest z plastiku.
Póki co jedna została zrobiona na próbę, a teraz powoli trę i trę i trę(..) resztę kółek. Długo schodzi ale efekt super. Niżej fotka poglądowa:
Zastanawiam się, przy malowaniu zderzaka, pomaluję sobie jeszcze lusterka w kolor, i zastanawiam się, czy dać listwy przy drzwiach i listwę tylniego zderzaka też w kolor..co myślicie? Albo klamki też?
Niedługo muszę zapodać nowe tarcze i klocki na przód, bo już tarcze są totalnie zjechane i jedna jest nawet krzywa. To nastąpi po wypłacie. A potem przypuszczalnie komp 16bit+chip, ale to się okaże.
A też w międzyczasie zacząłem polerować alufelgi które miałem razem z nią, powiem że efekt przerósł moje oczekiwania, i zakładam na to opony 205/60 na lato. :mrgreen:
Jedyny mankament to taki, że idealne oczywiście nie będą, ale dekielka nie da rady wypolerować bo jest z plastiku.
Póki co jedna została zrobiona na próbę, a teraz powoli trę i trę i trę(..) resztę kółek. Długo schodzi ale efekt super. Niżej fotka poglądowa:
Zastanawiam się, przy malowaniu zderzaka, pomaluję sobie jeszcze lusterka w kolor, i zastanawiam się, czy dać listwy przy drzwiach i listwę tylniego zderzaka też w kolor..co myślicie? Albo klamki też?
Trzeba by było go trochę przerabiać. Chodzi o to, że zderzak przedni od coupe nie ma listwy czarnej, i dlatego zastanawiam się nad malowaniem listw..ale to się jeszcze zobaczy. Widziałem na żywo 80tkę z tylnym zderzakiem, i miała pomalowaną tę listwę czarną i wyglądało to elegancko. Najwyżej listwy by tylko czarne zostały, a reszta w kolor. Pomyślę jeszcze.
to też jakiś argument:) tak po dłuższym przemyśleniu chyba prysnę tylko lusterka dodatkowo.
Macie pomysł na dekielek do felg? Bo to jedyny element który się nie wypoleruje. Nie widać na zdjęciach, ale ja poleruję tylko rant, i rotory. Ten "środek" między łapami zostawiam, bo tak to przynajmniej w moim odczuciu zlało by się wszystko, a ja nie lubię czegoś takiego.
Macie pomysł na dekielek do felg? Bo to jedyny element który się nie wypoleruje. Nie widać na zdjęciach, ale ja poleruję tylko rant, i rotory. Ten "środek" między łapami zostawiam, bo tak to przynajmniej w moim odczuciu zlało by się wszystko, a ja nie lubię czegoś takiego.
czyli będą tak jak jest polerowana większość S-line, mógłbyś też te niewypolerowane fragmenty prysnąć na czarno
tak jak tutaj http://alucenter.eu/userdata/gfx/46d1e7 ... f03207.jpg
gdyby było 16 cal to mogłoby to już nawet wyglądać bo te 15 będzie za mało
tak jak tutaj http://alucenter.eu/userdata/gfx/46d1e7 ... f03207.jpg
gdyby było 16 cal to mogłoby to już nawet wyglądać bo te 15 będzie za mało
Wiadomo..ale póki co nie mam kasy na koła. Teraz celem są hamulce i rozrząd, oraz zderzak coupe.
A co do zderzaka, to idzie on + lusterka, listwa tylniego zderzaka do malowania. Klamki i listwy dolne chyba zostawię czarne.
PS: Taki kapsel jak na zdjęciu to by mi się przydał. :mrgreen: Muszę zmierzyć i poszukać sobie takiego.
A co do zderzaka, to idzie on + lusterka, listwa tylniego zderzaka do malowania. Klamki i listwy dolne chyba zostawię czarne.
PS: Taki kapsel jak na zdjęciu to by mi się przydał. :mrgreen: Muszę zmierzyć i poszukać sobie takiego.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z