Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 80 B4 ABT by oran // JUŻ LATA! :D Fotki już niedługo

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
oranek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: oranek » 09 sty 2013, 21:46

Wszyscy na forum piszą, że 3 litry im do ABT wchodzą, to teraz do nich info - super ten olej zmieniacie :P Litr wam w bloku zostaje starego ;p

Albo filtrów nie wymieniacie ;)

Mówie to bo mi weszły 4 i jeszcze nie ma maxa.

[ Dodano: 2013-01-11, 01:16 ]
Dzisiaj już upalałem:D

Trochę pojeździłem, ale zmęczony po finiszu na śniegu, zbytnio nie polatałem, tym bardziej, że nie mam zimówek założonych nawet. Niestety na letnie fele musze je nadziać bo nie mam stalusów ;/

Jutro jakieś foto porobie, jeszcze troche pogmerać przy aucie muszę, detale jak zawieszający się licznik KM (oba, ten "TRIP" [no wiecie do kasowania] i ten główny), coś tłucze najprawdopodobniej poduszka od skrzyni, ale to sprawdzić muszę i koniecznie simering wymienić na wałku, bo już na końcóweczce jest ;)

Jutro będę pizze rozwoził, bo dorabiam tak w weekendy póki nie ma pogody na budowlanke [tylko budowlanke ze szkołą mi się udaje pogodzić :D] to w sumie za darmo KMów najeżdze i sprawdze autko dokładnie, pojutrze juz citroenem znów będę rozwoził bo szkoda audicy by placki wozić ;)

[ Dodano: 2013-01-11, 15:17 ]
Przygody same z tym autem, wczoraj wieczorem jeszcze dowód rejestracyjny zgubiłem, dziś całe podwórko odśnieżyłem, metr po metrze i już mówię "pi*rdole ide do domu", ostatni raz machnąłem ZNALAZŁ się... UFFFFF :D

Problem z tym licznikiem kilometrów mam ;/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl