delik pisze:
ps. ktos z forums ie dostal?
Dostał, dostał.
Kolczat pisze:czegos nie rozumiem, tu ludzie narzekaja na nyse bo bydlo brak selekcji wpuszczaja byle kogo i robi sie burdello, na zerkow zas nie wpuszczaja byle kogo jest mega kultura, nigdy nie mialem nawet jednego odcisku palca na aucie po za zjebami z ekipy i jest tez jest zle... moim zdaniem bardzo dobre zasady ma zerkow w tym roku, ciekaw jestem jak tam bedzie to w tym roku wygladac, niestety mi tez nie bedzie dane tam jechac bo tez mam za slabe auto, ale napewno bedzie to dla mnie motywujace, zeby chociaz raz tam byc przy takich zasadach jak w tym roku
Zgadza się.
Jak się w Polsce imprezy nie zamknie lub nie ograniczy jej zaproszeniami, to każda większa wygląda jak jeden wielki burdel (patrz Nysa)... Żerków ma swój klimat i albo się taki lubi albo nie. Można ciągnąć łacha w jaki sposób się tam dostać, ale każdy kto się tam choć raz pojawi, polubi tą imprezę i będzie miał ochotę wracać. Organizacja pierwsza klasa, bolidy topowe, atrakcji ile trzeba. Na tegoroczny format (zresztą kiedyś już taki był) wielu narzeka, ale w zeszłym roku to już tak urosło i przyciągnęło ludzi, że trzebaby armii organizatorów żeby to dalej utrzymywać w ryzach, a tak powrót do mniejszej opcji.
Jedyny mankament jaki widzę w tym sezonie to termin.
A tak żeby nie było OT, widziałem gdzieś Twoją 80-tkę delik przez moment na Nysie, ale gdzieś zmieniliście lokalizację i już potem jej nie wypatrzyłem, mimo że byłem ciekaw wyglądu na żywo (może dlatego, że jakoś nie bardzo nas ciągnęło do przeszukiwania tego lasu golfów). Następnym razem.