Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi B4] Audi Competition by delik ;) odbudowa

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Mateusz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.0 ACE
Kontakt:

Post autor: delik » 09 cze 2014, 23:06

Przemo95 pisze:Na kamyczki z pod tirów nie zwalaj, niedokładnie pomalowałeś :-P
no tak jest jak sie maluje sprayem bez utwardzacza <ok>

[ Dodano: 2014-06-09, 23:27 ]
Witaj,

serdecznie dziękujemy za przesłanie zgłoszenia na Wolfsgruppe VAG Event 2014. Twoj samochód został poddany wnikliwej ocenie pod kątem: wyglądu zewnętrznego, wnętrza, komory silnikowej wraz z silnikiem oraz zawieszenia. W porównaniu z innymi zgłoszeniami, tym roku jednak jeszcze nie jest to wystarczające aby uczestniczyć w zlocie. Życzymy powodzenia na przyszłość.

Pozdrawiamy,Wolfsgruppe

no to za rok... moze jest nad czym rpacowac ;)

ps. ktos z forums ie dostal?

Awatar użytkownika
quattroBandit
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: quattroBandit » 10 cze 2014, 11:29

delik pisze:ps. ktos z forums ie dostal?
jak Twoje odrzucono to czego oni tam chcą na zlocie? żeby dupeczki pod maską tańczyły? :lol:
A autko fajnie się prezentuje na żywo, miejscówke rzeczywiscie mialeś, hm, niedogodną. Na miejscówkę a80 te ż musiałem się nadzwonić bo nie chcieli puścić tak to jest :->
a te odpryski, co poradzić, lakier jeszcze świeży, jeszcze miekki jest i podatny na tego rodzaju akcje...

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 10 cze 2014, 14:15

nie martw się moje parcha odrzucili na clultstyle <ok>

Awatar użytkownika
juba
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: juba » 10 cze 2014, 15:12

Bo to wszystko rozchodzi się o felgę, jak będziesz miał jakąś drogą, nietypową i szeroką felgę najlepiej 17" to wszędzie cie wezmą.

Awatar użytkownika
Przemo95
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemo95 » 10 cze 2014, 22:40

Gdy by to był golf 3 to pewnie byś od razu puchar dostał... Takie realia mało kto docenia trud i prace włożoną w osiemdziesiątkę.

Awatar użytkownika
DEDHI
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: DEDHI » 10 cze 2014, 22:43

to jest chore... ta cała selekcja... :shock: powiem tak: zloty w małym gronie są bardziej rozrywkowe i bardziej klimaciarskie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kolczat
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG+lpg
Kontakt:

Post autor: Kolczat » 11 cze 2014, 06:58

czegos nie rozumiem, tu ludzie narzekaja na nyse bo bydlo brak selekcji wpuszczaja byle kogo i robi sie burdello, na zerkow zas nie wpuszczaja byle kogo jest mega kultura, nigdy nie mialem nawet jednego odcisku palca na aucie po za zjebami z ekipy i jest tez jest zle... moim zdaniem bardzo dobre zasady ma zerkow w tym roku, ciekaw jestem jak tam bedzie to w tym roku wygladac, niestety mi tez nie bedzie dane tam jechac bo tez mam za slabe auto, ale napewno bedzie to dla mnie motywujace, zeby chociaz raz tam byc przy takich zasadach jak w tym roku

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 11 cze 2014, 17:12

Kolczat, to Ty nie wiesz, że prawdziwemu polakowi nigdy nie dogodzisz? :mrgreen:

Awatar użytkownika
DEDHI
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: DEDHI » 11 cze 2014, 19:21

powiem na przykładzie zlotów garbusowych ;-) A zwiedziłem przez ładnych kilka lat sporo w PL <ok> Zloty duże są spoko ale musi być sprawna ochrona żeby było Ok i nie może być osób przypadkowych i zakaz wstępu osób postronnych typu festyn miasta. Bo wtedy zawsze jest kicha. Żadnej jazdy po promilach, wyznaczone strefy itd. Na małych zlotach ludzie lepiej się integrują, tworzą się przyjaźnie i klimat. Jeżeli jedyną selekcją jest stan samochodu na jakimś tam poziomie... a musi być grubo... a dziwna komisja ocenia: że za wysoko zawiecha ( musi być gleba do rantu ), koło musi być nie typowe a reszta tip top. To sorry to jest wzajemne lizanie rowów ;-) Chociaż fajnie się ogląda filmiki profi z takich zlotów <ok>
ode mnie tyle.. ale off top i włozyłem kij do mrowiska :mrgreen:

i28
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: i28 » 11 cze 2014, 20:04

delik pisze: ps. ktos z forums ie dostal?
Dostał, dostał.
Kolczat pisze:czegos nie rozumiem, tu ludzie narzekaja na nyse bo bydlo brak selekcji wpuszczaja byle kogo i robi sie burdello, na zerkow zas nie wpuszczaja byle kogo jest mega kultura, nigdy nie mialem nawet jednego odcisku palca na aucie po za zjebami z ekipy i jest tez jest zle... moim zdaniem bardzo dobre zasady ma zerkow w tym roku, ciekaw jestem jak tam bedzie to w tym roku wygladac, niestety mi tez nie bedzie dane tam jechac bo tez mam za slabe auto, ale napewno bedzie to dla mnie motywujace, zeby chociaz raz tam byc przy takich zasadach jak w tym roku
Zgadza się.

Jak się w Polsce imprezy nie zamknie lub nie ograniczy jej zaproszeniami, to każda większa wygląda jak jeden wielki burdel (patrz Nysa)... Żerków ma swój klimat i albo się taki lubi albo nie. Można ciągnąć łacha w jaki sposób się tam dostać, ale każdy kto się tam choć raz pojawi, polubi tą imprezę i będzie miał ochotę wracać. Organizacja pierwsza klasa, bolidy topowe, atrakcji ile trzeba. Na tegoroczny format (zresztą kiedyś już taki był) wielu narzeka, ale w zeszłym roku to już tak urosło i przyciągnęło ludzi, że trzebaby armii organizatorów żeby to dalej utrzymywać w ryzach, a tak powrót do mniejszej opcji.

Jedyny mankament jaki widzę w tym sezonie to termin.

A tak żeby nie było OT, widziałem gdzieś Twoją 80-tkę delik przez moment na Nysie, ale gdzieś zmieniliście lokalizację i już potem jej nie wypatrzyłem, mimo że byłem ciekaw wyglądu na żywo (może dlatego, że jakoś nie bardzo nas ciągnęło do przeszukiwania tego lasu golfów). Następnym razem.

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: delik » 12 cze 2014, 11:43

i28 pisze:ale gdzieś zmieniliście lokalizację i już potem jej nie wypatrzyłem, mimo że byłem ciekaw wyglądu na żywo (może dlatego, że jakoś nie bardzo nas ciągnęło do przeszukiwania tego lasu golfów).
no zmienilem bo mialem obok takich gosci ze jakbym wypil 3 piwka to bym ich rozniósł, a przenioslem sie do kumpli z lodzkiego z vw bo niestety jak dziewczyny poszly sie zapytac czy nei dalo by rade stanac blizej 80tek miejsca juz nie bylo na wiecej aut :roll:

Awatar użytkownika
quattroBandit
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: quattroBandit » 12 cze 2014, 21:05

delik pisze:bo niestety jak dziewczyny poszly sie zapytac czy nei dalo by rade stanac blizej 80tek miejsca juz nie bylo na wiecej aut
złych osób pytały... :-> dla znajomych zawsze jest miejscówka 8-) a nawet jeśli nie ma, to się zagęści, poszura albo wyje... znaczy pogoni golfiarzy :mrgreen: nastepnym razem sie znajdzie <ok>

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: delik » 12 cze 2014, 21:29

quattroBandit pisze:nastepnym razem sie znajdzie <ok>
3mam cie za slowo za rok

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 12 cze 2014, 21:31

może tak może siak ... aaa może tak poprostu komuś sie fura nie podoba i tyle ? co to od razu musi sie wszystkim podobać ? może dla kogoś innego to jest zwykłe granatowe stare audi 80 z tuningowym zderzakiem i na oklepanych kołach tyle, że w pełnej polerce ? troche dystansu ludzie bo wam żyłka w d.. pęknie :)

delik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: delik » 13 cze 2014, 14:00

duo pisze:roche dystansu ludzie bo wam żyłka w d.. pęknie :)
no wlasnie zeby komus nei pekla wlasnie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl