[Audi B4] Audi Competition by delik ;) odbudowa
Masz jeszcze tą naklejkę na przednim zderzaku ? Ciekawi mnie pomysł montażu airride, ale póki co to wole gwint. Czym myłeś silnik ?
http://obrazki.elektroda.pl/1272809200_1397154550.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/1272809200_1397154550.jpg
Ostatnio zmieniony 25 sty 2015, 22:50 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
tloczystko jest przykrecane do obudowy i\wiec trohce inaczej wygalda mcperson w opcji "skonczonej" amortyzaotr przykrecany jest na samym dole tego czarnego mcpersona
wlot powietrza jednak z boku zostal zrobiony, teraz musze znalesc ciensze sruby montujace amor do belki bo te amorki 16cm od francuza maja inna srednice, pasowalo by jakis neg bo opone blotnik przygniata dosc sporo w wolnej chwili mzoe cos ogarne , jak mi sie zachce wieczorkiem wrzuce filmik bez nega jeszcze jak to sie podnosi i opuszcza
niestety zestaw jest wolny ale na szybkosci mi nei zalezalo ;;)
wlot powietrza jednak z boku zostal zrobiony, teraz musze znalesc ciensze sruby montujace amor do belki bo te amorki 16cm od francuza maja inna srednice, pasowalo by jakis neg bo opone blotnik przygniata dosc sporo w wolnej chwili mzoe cos ogarne , jak mi sie zachce wieczorkiem wrzuce filmik bez nega jeszcze jak to sie podnosi i opuszcza
niestety zestaw jest wolny ale na szybkosci mi nei zalezalo ;;)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
no wpadly na tyl poduchy
temat okuc pozostawiam zamkniety wszystko na rubena poduszkach i wiec jakas tam wieksza pewnosc choc duzo mam obaw przed jazda na tym.Pozostalo podlaczyc butle do ukladu i czujnik cisnienia zalanczajacy kompresor ktory musze zakupic
elektryka zasilania kompresora pociagnieta juz w sumie mozna uznac ze prace powoli powoli dobiegaja konca
krotki film
temat okuc pozostawiam zamkniety wszystko na rubena poduszkach i wiec jakas tam wieksza pewnosc choc duzo mam obaw przed jazda na tym.Pozostalo podlaczyc butle do ukladu i czujnik cisnienia zalanczajacy kompresor ktory musze zakupic
elektryka zasilania kompresora pociagnieta juz w sumie mozna uznac ze prace powoli powoli dobiegaja konca
krotki film
Buda opiera sie o opony czy to max zejscia na poduszkach? A co do wyłącznika to już Ci pisałem w zapytaniu na fejsie ze najlepiej wziaśc ten VIAIR od Mapeta gotowy z układem sterującym , podłaczasz to bezproblemowo i do tego ori przycisk który bedzie załączał i wyłaczał czujnik cisnienia i pasuje . A 10 bar to takie minimum tym bardziej przy małych butlach .