AUDI-PORSCHE RS2 [AVANT 80 B4]
Marcin świetna maszyna taka niepozorna jak stoi zaparkowana. Fabrycznie nie posiada ogranicznika predkosci jedzie 262 km/h i polyka wiekszosc aut na polskich drogach. Zdjecia ktore wrzuciles sa wykonane przeze mnie i bardzo ciesze sie ze je pokazales. Jak bedzie dobra pogoda to wypucuj RS2-ke to zrobimy taka sesje zdjeciowa ze polowa ludzi tutaj dostanie zawalu z zazdrosci. :evil: <lol> Podniesiemy im cisnienie na maxa bo mam pomysl na sesje. Kto sie poczul urazony to bardzo dobrze.
DJ_Tomek pisze:sorki jakoś źle przeczytałem:) wybacz mi proszę Marcinie:)
ale co do przejażdżki mam rozumieć że marzenie się zrealizuje (wnioskuję z braku negatywnej odpowiedzi:))
Będzie musiał dodatkowe ubezpieczenie wykupić :-o I Cysterkę z paliwem <ok>
KORU pisze:Jak bedzie dobra pogoda to wypucuj RS2-ke to zrobimy taka sesje zdjeciowa ze polowa ludzi tutaj dostanie zawalu z zazdrosci. :evil: <lol> Podniesiemy im cisnienie na maxa bo mam pomysl na sesje. Kto sie poczul urazony to bardzo dobrze.
Trzymam Cię za słowo <czesiek>
Moi drodzy może się określę dokładnie !
Mogę przewieźć kilka osób, nie ma problemu
Całej parafii nie dam rady - wiąże się to z bankructwem :oops: i mimo że auto bardzo dobrze znosi katowanie nie będę katował autka dla wszystkich bo po prostu mi go szkoda a ma sporo przed sobą jeszcze do przeżycia :lol:
:shock: Co do prowadzenia autka przez chętnych - autka i kobiety nikomu nie daje prowadzić
Jeżeli chodzi o spotkanie 14.03 postaram się być i podkreślę jeszcze co do przejażdżki, to tak owe będą jeżeli skończę niunie
Mogę przewieźć kilka osób, nie ma problemu
Całej parafii nie dam rady - wiąże się to z bankructwem :oops: i mimo że auto bardzo dobrze znosi katowanie nie będę katował autka dla wszystkich bo po prostu mi go szkoda a ma sporo przed sobą jeszcze do przeżycia :lol:
:shock: Co do prowadzenia autka przez chętnych - autka i kobiety nikomu nie daje prowadzić
Jeżeli chodzi o spotkanie 14.03 postaram się być i podkreślę jeszcze co do przejażdżki, to tak owe będą jeżeli skończę niunie
-
- Forum Audi 80
Żeby nie było że temat umarł
W końcu chwila czasu na parę fotek :->
Jakiś czas temu do niuni zagościło nowe obuwie Pirelli P Zero Rosso 245/40/17 91Y <ok>
Polakierowane felgi oraz kryte wentyle
Żeby robota miała smak i wszystko ładnie wyglądało trzeba było odrestaurować zaciski.
Oraz drobna polerka końcóweczek
Niunia się starzeje powoli i miała kolejną rocznicę :lol:
W końcu chwila czasu na parę fotek :->
Jakiś czas temu do niuni zagościło nowe obuwie Pirelli P Zero Rosso 245/40/17 91Y <ok>
Polakierowane felgi oraz kryte wentyle
Żeby robota miała smak i wszystko ładnie wyglądało trzeba było odrestaurować zaciski.
Oraz drobna polerka końcóweczek
Niunia się starzeje powoli i miała kolejną rocznicę :lol: