Powodzenia w znalezieniu pina w pompie wtryskowej diesla :mrgreen: W turbo D znajdzieszobcy21 pisze:hmmm wymień bostpina na tego z B3 i będzie "kop" podobny do tego z B3
AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
witam, dawno się nie odzywalam, w autku moim kochanym mialam normalnie remont silnika, wymienione tłoki i honowanie, gdyż było porysowane wszystko i brał mi masakryczne ilości oleju, przy okazji zoatały wszystkie filtry i płyny pozmieniane, i wiadomo wszystko od nowa ustawiane, jeszcze nie mam auta w domu stoi u mechanika, ale nie moge sie doczekac kiedy je odbiorę, i zastanawiam się czy pozostac przy 15w 40 czy wlac połsyntetyk po dotarciu, no i jakies tam jeszcze drobne sprawy związane z zawieszeniem niby sa ale to juz może poczekać, za dużo po kieszeni mnie pociągnął ten remont, tak ok 3tys wyszło wszystko razem z robocizną
nie lej mineralnego oleju do AAZ czy 1Z to zabija coraz bardziej auto z każdym przejechanym kilometremalicjaaa pisze:i zastanawiam się czy pozostac przy 15w 40 czy wlac połsyntetyk po dotarciu
Spokojnie możesz zalać półsyntetyk 10w40, a jeżeli wszystko zrobione to nawet zastanowiłbym się nad syntetykiem 5w40 z jakiejś dobrej firmy. Życzę zadowolenia z autka i jak najmiej problemów