AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
Taka starczy http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-90-94 ... 35401.html
Sam zakładałem do siebie 2 lata temu z takich właśnie i nie ma żadnego problemu.
Sam zakładałem do siebie 2 lata temu z takich właśnie i nie ma żadnego problemu.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, na jakiej podstawie to oceniasz? Rozumiem że kupiłeś i użytkowałeź x lat po czym Ci sie popsuła i kupiles nastepna i to samo po x latach? Ja latam na zamienniku już 2 lata i wszystko jest w porządku, nie rozumiem czemu tak odradasz.
Ja bym odradzał używane chłodnice cholera wie czy nie jest jakas zapchana, wystarczy ze bedzie troche przytkana i juz bedzie problem, to jest jedna z nielicznych rzeczy których się nie powinno kupować używanych.
Ja bym odradzał używane chłodnice cholera wie czy nie jest jakas zapchana, wystarczy ze bedzie troche przytkana i juz bedzie problem, to jest jedna z nielicznych rzeczy których się nie powinno kupować używanych.
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To poszukaj zamiennika do 1.9TD (AAZ).elektronic pisze:Już tak nie narzekajcie na te zamienniki. Ja kupiłem za coś koło 80 czy 90 zeta z alle i 3 rok ją mam. Ci to tak narzekają to pewnie nigdy zamiennika nie mieli i im żal że ktoś miałby sie tanio w części nowe obkupić...
Chętnie to zobaczę :mrgreen: Tylko nie wrzucaj śmiesznych linków z allegro, że pasuje do TD i TDI... bo to totalna bzdura :shock:
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- borysekman
- Forum Audi 80