[Audi b4 avant 1z] audina by gazela - CZĘŚCI NA SPRZEDAŻ !!!
Zasmiece kolejnym postem, ja latam na skreconym gwincie/kicie mega twardym, 215/40/17 nie jezdze wolno i nie przejmuje sie dziurami, 30k rocznie i nie wiem co Wy robicie z tymi zawiechami ale ja wymieniam raz do roku obligatoryjnie wszystko. Po ok roku zaczyna stukac na ogol jakas koncowka wiec wypieprzam wszystko na lemfa jak jest pod reka (koncowki, laczniki, tuleje, co 2 raz sworznie, gorne mocowania) Majac znizki w IC to koszt ~300-400zl i znowu rok spokoju. Teraz po roku lewe tuleje sa git a prawe maja luz ale jeszcze cisza ale wylatuja bo wyumilem juz wiekszosc zawiasu. Moze je skrecacie na podniesionym aucie i stad wasze problemy...
klife, u mnie sytuacja identyczna - samochód opuszczony 80/60 względem serii (nic więcej nie ma) na oponie 215/45/18 (na naciągu) i co wiosnę komplet do wymiany (nie ze względu na rozsypany zawias, ale delikatne pukanie mnie po prostu wku***).
Na seryjnym zawieszeniu nie jeździłem dłużej niż rok, także nie wiem jak z wytrzymałością :lol:
Gazel, ja dopiero na filmie zczaiłem że masz zetora :mrgreen: :-o
Na seryjnym zawieszeniu nie jeździłem dłużej niż rok, także nie wiem jak z wytrzymałością :lol:
Gazel, ja dopiero na filmie zczaiłem że masz zetora :mrgreen: :-o