Avant by Niebieski-pechowy początek sezonu
-
- Forum Audi 80
Ja też tak myślę.Jak nie przyjdzie potop i trąba powietrzna mi nie przeszkodzi to jestem
Spokojnie Kamil u Ciebie też z pewnością niedługo blask zespolonych będzie rozświetlał zakręty :lol: Na czym ty teraz jeździsz jak wystawiłeś swoje 17 :idea:
Wiesz Marcin ja bym wolał białe kierunki ale nie mogłem znaleźć a nie chciałem kupować zamienników bo różne opinie słyszałem.
Miodek ramka by śnieżka już sama nazwa mi się podoba :lol:
Spokojnie Kamil u Ciebie też z pewnością niedługo blask zespolonych będzie rozświetlał zakręty :lol: Na czym ty teraz jeździsz jak wystawiłeś swoje 17 :idea:
Wiesz Marcin ja bym wolał białe kierunki ale nie mogłem znaleźć a nie chciałem kupować zamienników bo różne opinie słyszałem.
Miodek ramka by śnieżka już sama nazwa mi się podoba :lol:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Z tymi felgami raczej nie będę bawił się dystansem.Chciałbym dorwać jakieś sprężyny -40/40 żeby zobaczyć jak wygląda i ewentualnie wtedy zdecydować czy nie założyć -60/40Niki20 pisze:To tym bardziej niżej zejdziesz bo głęboko CI się chowają felgi. Ja bym dał jakiś dystans tak żeby były prawie na równi. :mrgreen:niebieski79 pisze:tylko nie wiem czy podejdzie bo mam felgi z et 40 :?:
Mam nadzieję obgadać sprawę na spocie.
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
eee, to zwaracam honor, widze kolega zaczyna sie przekonywac to stereotypow tego forum ze szeroka felga robi robote
co do gleby, moge Ci napisac ze ja bylem przeciwnikiem gleby rok temu jeszcze, kupilem male obnizenie -50 na kazde kolo, widzialem jak auto jest nie wyrownane, zszedlem do momentu aktualnego, a wciaz mam za wysoko bo wjezdzajac do garazu przecieram tylko koncuwke tylnego progu a nie caly
co do gleby, moge Ci napisac ze ja bylem przeciwnikiem gleby rok temu jeszcze, kupilem male obnizenie -50 na kazde kolo, widzialem jak auto jest nie wyrownane, zszedlem do momentu aktualnego, a wciaz mam za wysoko bo wjezdzajac do garazu przecieram tylko koncuwke tylnego progu a nie caly
-
- Forum Audi 80
Ja też byłem przeciwnikiem gleby jeszcze niecałe dwa miesiące temu :-> ale jak założyłem 17 i zobaczyłem tą wielką czarną dziurę między nadkolem a oponą to się :roll: nawróciłem.Przy takim obniżeniu jak Twoje ja bym w swoim garażu zatrzymał się już na zderzaku :mrgreen:Kolczat pisze:eee, to zwaracam honor, widze kolega zaczyna sie przekonywac to stereotypow tego forum ze szeroka felga robi robote
-
- Forum Audi 80