Avant by Niebieski-pechowy początek sezonu
-
- Forum Audi 80
Na felgach całkiem przyjemnie się śmiga.Opona ma dość duży profil bo 50 więc na dziurach nie ma tragedii ale planuję zmienić na coś szerszego.Widzą mi się 16 lub 17 na 9 cali.Po Przeworsku jeżdzi taka jedna czarna be-emka na 9 calowych 17 i fajnie to wygląda.Co do tego kluczyka to nie jest zapas tylko kluczyk do stacyjki bo była wymieniana i tak już zostało.Jak podłączę centralny z pilota to wszystko będzie już tak jak należy.
-
- Forum Audi 80
23 wrzesień 2010
Jako, że sezon grzewczy zbliża się wielkimi krokami w aucie zagościły podgrzewane fotele :mrgreen: Instalację podpinałem wcześniej więc teraz wystarczyło tylko rozebrać fotele i podpiąć maty.
Pozdrowienia dla kolegi KUNIK u którego kupiłem maty i OGRA za cenne wskazówki dotyczące montażu.
parę fotek z montażu.
Jako, że sezon grzewczy zbliża się wielkimi krokami w aucie zagościły podgrzewane fotele :mrgreen: Instalację podpinałem wcześniej więc teraz wystarczyło tylko rozebrać fotele i podpiąć maty.
Pozdrowienia dla kolegi KUNIK u którego kupiłem maty i OGRA za cenne wskazówki dotyczące montażu.
parę fotek z montażu.
-
- Forum Audi 80
Moim skromnym zdaniem jak skóra to tylko grzana.Kupuj maty i ciesz się ciepełkiem.Jeżdżę czasami a6 z grzaną skórką i rewelacja w chłodne noce.Tylko maty ciężko dostać.Ja bym z chęcią kupił jeszcze jeden komplet żeby zrobić grzany tył dla pasażerówMIODEK pisze:Wiązka jest, włączniki mam, brak mi tylko mat.. bo można by pokombinować u mnie z podgrzewaną skórą <cieszy>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nie uśmiechało mi się zakładać kolejnych tarcz na darmo.Jednak masa robi swoje.Trochę zawieszenie to odczuje bo to kolejne 6kg obciążenia w stosunku do seryjnych hamulców.Zastrzyk będzie tylko muszę dokonać jeszcze parę przeróbek.A tak przy okazji ty masz u siebie wycięty czy wybity katalizator?Niki20 pisze:No toś pan zaszalał teraz Kiedy zetor zacznie jechać?? Myślisz coś nad tym??
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80