B4 AVANT Green
Jedyna opcja jaka się nasuwa na myśl to mocowania belki do podłogi....sama belka z czopami jest prostą konstrukcją i albo jest prosta albo krzywa. Jak pisałem wyżej zobacz jaki masz zakres regulacji mocowania belki w lewą i prawą stronę. Strona wątku minęła na pisaniu o drążku którego w b4 nie ma. Ewentualnie odpal etkę i zobacz co wchodzi w skład tylnego zawiasu w b4....to na początek.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
Bo zaczyna się od najprostszych rzeczy, a nie od d***y strony. I z belką i ze zbieżnością się dałeś zrobić. A jeszcze biorąc pod uwagę to, że nic nie robisz sam przy aucie, to wiąże się to jeszcze z wyrzucaniem kasy w błoto.
Tak jak wyżej piszą, spróbuj ją przesunąć na tych fasolkach, może coś pójdzie. Pytanie jeszcze w jakim stanie masz tuleje w tej belce? Mając ja na wierzchu, mogłeś je wymienić, byłoby o wiele łatwiej niż później na samochodzie no i mógłbyś wykluczyć kolejną rzecz, że są nie równo wprasowane, choć to raczej mało prawdopodobne.
Tak jak wyżej piszą, spróbuj ją przesunąć na tych fasolkach, może coś pójdzie. Pytanie jeszcze w jakim stanie masz tuleje w tej belce? Mając ja na wierzchu, mogłeś je wymienić, byłoby o wiele łatwiej niż później na samochodzie no i mógłbyś wykluczyć kolejną rzecz, że są nie równo wprasowane, choć to raczej mało prawdopodobne.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Musiał noo.. musiał przypomnieć W tym tygodniu niestety mam ważne zajęcia na uczelni, także dopiero w następnym wbije do mechanika na kanał i postaramy się to przesunąć. A na sam koniec pojadę na zbieżność i geometrie. Musze to w końcu zrobić, żeby jeździć bez strachu No i jak najszybciej muszę kupić sportowe amory na tył - trze mi opona przy większych dziurach... no chyba, że mogę podłożyć coś między sprężyny, ale co... ?IC69 pisze:Co Ty nam tu oczy mydlisz...gadaj co z osią.pawełek pisze:Myjka (rybie oczko i zwykłe)