B4 DTM Competition quattro.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
martwienie silnikiem to w innym dziale tutaj mnie inspisruje dokładka co ma górniklevis1991 pisze:poza tym rób coś przy silniku ;p
wystarczy jak mi cene za zderzak powiedzieli tylni :evil:Mabrothrax pisze:Zapytaj w ASO to się zdziwisz
laminat nie bardzo mnie przekonuje... lecz ta dokładka zaczyna mi sie podobac
Dla mnie jest to najładniejsze auto na forum. Teraz jeszcze położone na glebie wygląda niesamowicie, przechodniom musi karki ukręcać
Wiesz, ostatnio kumpel mnie beształ że założyłem -60/-40 bo będzie mi się jeździć dobrze do pierwszej przycierki albo do czasu jak coś urwę... Mówił, że jego kolega założył do golfa -40 i urwał kawał podłogi, ja nie wiem jak trzeba jeździć na takim zawieszeniu żeby coś przytrzeć jeżdżąc po asfalcie :shock: Wiadomo, że gwint zawsze niżej stoi ale bez przesady żeby podłogę urwać czy coś...gornik pisze:Z czasem mam nadzieje, że będzie bardziej pasować do wnętrza, a tak w ogóle od dwóch
tygodni jestem bez auta na co dzień i poruszam się wszędzie na gwincie - daje radę.
Trzeba być czujnym i nie rozwija się za dużych prędkości, ale kto powiedział, że nie można
autem na takim ustawieniu jeździć dzień w dzień jest w dużym błędzie.
Właśnie nie ma numeru i w etce nie występuje. Mam nawet książeczkę do tego,Maroonio pisze:a jaki jest tego ustrojstwa numer?
gdzie opisany jest pakiet przód i tył, ale numeru nigdzie tam nie ma. Mierzyłem
laminat to nie polecam strasznie sterczy, oryginał leży idealnie.
Dzięki za miłe słowa, ale nie przesadzajmy.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: