B4 DTM Competition quattro.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jest lekki, ma 4 gary co nie wymaga nie wiadomo jakiej dużej komory i nie wiadomo ilu przeróbek mocowań jak ktoś miał wcześniej innego 4 garowca, stosunek osiągów do masy oraz do spalania jest bardzo korzystny, jest młodszy konstrukcyjnie, jest podatny na podniesienie mocy... wymieniać dalej?durch pisze:Tylko dlatego myślisz? <ok>eSPe pisze:Pst Pst wruuuuuum :lol: :lol: :lol:durch pisze:Poza tym co w sobie ma ten shit 1.8T że wszyscy swap'ą? <ok>
Moja osobista uwaga że Compi powinno seryjnie z tym silnikiem wychodzić (tylko nie wiem jak by było z założeniem w jakim celu powstało Compi - czy nie musiał być wolnossak do startów w wyścigach).
Gdybym w swoim nie miał AAH o którym zawsze marzyłem tylko jakiś inny 4 garowy silnik 2.0 z quattro z osiągami zerowymi a spalaniem na poziomie V6 lub NG to na pewno bym też wsadzał ajebe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No tak koła to najważniejsza rzecz na forum. :mrgreen:
Górnik a może by tak pokrzesac moc w stronę torowego silnika?? Skoro twoje padło stoi
i ponoć jest ładne, to zrobić mu silnik na ORI torowe Compi??
Uważam że to byłby ciekawy projekt i naprawde wart naśladowania.
Co do 1.8 te ajeba w q ważna jest masa i wyważenie i akurat to idealna jednostka poprawiajaca osiągi / wyważenie w B4. Ale to już dla znawców.
Przemyśl G.
Górnik a może by tak pokrzesac moc w stronę torowego silnika?? Skoro twoje padło stoi
i ponoć jest ładne, to zrobić mu silnik na ORI torowe Compi??
Uważam że to byłby ciekawy projekt i naprawde wart naśladowania.
Co do 1.8 te ajeba w q ważna jest masa i wyważenie i akurat to idealna jednostka poprawiajaca osiągi / wyważenie w B4. Ale to już dla znawców.
Przemyśl G.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Znawca tematu, wie co dobre <ok> Ori TDI nie jedzie <ok>gornik pisze:trepek, tylko m-tdi mnie interesuje, albo SB+++
A td po modach to i jakoś się odpycha:
http://imageshack.us/photo/my-images/35/snc01465.jpg/