B4 DTM Competition quattro.
NO nie Górnik musisz koniecznie naprawić takie poważne niedopatrzenie!! <lol>noorbi pisze:Górnik z całym szacunkiem ale ten zderzak naprawdę masz źle spasowany, na całej długości jest zbyt duża szpara między klapą, a zwłaszcza po prawej stronie. Masz świetne compi ale tył jest do poprawki. Widać na pierwszy rzut oka.
mam rozwiazanie <rotfl>
1. zaszpachluj ta szczeline
2. zaklej silikonem
3. możesz jeszcze naspawac brakujący fradment
<rotfl>
A tak na poważnie to ktoś tu chyba nie widział nigdy tylnego zderzaka S2/Competition <lol>
pozdro
PS końcówki fajne
+ 5% do lansu

Panie kolegonoorbi pisze:Górnik z całym szacunkiem ale ten zderzak naprawdę masz źle spasowany, na całej długości jest zbyt duża szpara między klapą, a zwłaszcza po prawej stronie. Masz świetne compi ale tył jest do poprawki. Widać na pierwszy rzut oka.

chmiel25, ktoś tu chyba słabo się przyjrzał....Popatrz dokładnie zanim zaczniesz ironizować.....
KaZi_2005, chyba nie powiesz że nie ma różnicy ? :
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Zderzak Górnika wyraźnie wisi, o klapie już nawet nie będę wspominał, bo zaraz Znawcy wytkną mi że klapy compi tez nie widziałem <rotfl2>
PS. Górnik żeby była jasność, nic nie mam do Ciebie, a compi uważam za bardzo fajne.
Zderzak Górnika wyraźnie wisi, o klapie już nawet nie będę wspominał, bo zaraz Znawcy wytkną mi że klapy compi tez nie widziałem <rotfl2>
PS. Górnik żeby była jasność, nic nie mam do Ciebie, a compi uważam za bardzo fajne.
Nie ma u mnie złej szczeliny, zdjęcie jest robione od dołu z dziwnego kątu kalkulatorem,noorbi pisze:chmiel25, ktoś tu chyba słabo się przyjrzał....Popatrz dokładnie zanim zaczniesz ironizować.....
[url=http://img839.imageshack.us/img839/3563/grnik.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img29.imageshack.us/img29/7368/83904413.jpg]Obrazek[/URL]
także na zdjęciu wyszło jak wyszło, ale jest idealnie. Szczelina równiutka nie duża, ranty
zderzak z błotnikiem również idealnie leżą. Nic nie ruszałem z tyłu ze zderzakiem, na majovwce miało okazję parę osób obejrzeć i nikt nic nie zauważył :mrgreen:
Także noorbi dzięki za uwagę, bez uraz i innych akcji krytyka musi być,
ale to wina zdjęcia nie auta.
Oj lansss ciągle rośnie, ciekawe kiedy przekroczę 100%.
Co by nie mówić auto dzięki temu zabiegowi też odżyło i milej gada, choć różnica
jest minimalna to mnie cieszy bo ryczące auto to nic dobrego.
Szpachla i żywica to dobre materiały dla tjunerów, ja nie mam tyle
respectu co by używać tych magicznych preparatów.
Dzięki za opinie. Pozdro.
Kolczat, musiałeś hehehehe. Wiadł wziął lupę i musiał skubany
coś wypatrzeć, nie daje mi to spać do dziś, więc musowo tam coś zrezać.
Łukasz, ale miałem ochotę na wyrazów. Szkoda, że mi nie wyszło.
Tymbardziej jak oglądam foto jak tam czerwoną Słonik pomiatał, Chmielu
avanciorem i wieluu innych, ale cóż takie życie.
coś wypatrzeć, nie daje mi to spać do dziś, więc musowo tam coś zrezać.
Łukasz, ale miałem ochotę na wyrazów. Szkoda, że mi nie wyszło.
Tymbardziej jak oglądam foto jak tam czerwoną Słonik pomiatał, Chmielu
avanciorem i wieluu innych, ale cóż takie życie.