B4 DTM Competition quattro.
Nie mówiłem o swapie, ale o Audi S2 <ok>
Co do swapa. Nie wiem sam co myśleć, nie mam doświadczenia w tej sprawie, czy 1.8 T czy TDI PD jakoś mi nie podchodzi. Z resztą są to duże koszta bo sam tego nie ogarnę.
Tak czy siak mam ACE i się ciesze bo zawsze może być gorzej.
Tomek Twoje ACE chyba coś nie domaga moje silnik ABC zostawia
Pozdro.
Co do swapa. Nie wiem sam co myśleć, nie mam doświadczenia w tej sprawie, czy 1.8 T czy TDI PD jakoś mi nie podchodzi. Z resztą są to duże koszta bo sam tego nie ogarnę.
Tak czy siak mam ACE i się ciesze bo zawsze może być gorzej.
Tomek Twoje ACE chyba coś nie domaga moje silnik ABC zostawia
Pozdro.
Tomek, ale katujesz te TDI, wiem, że spalą mniej zawsze. Nie przepadam za klekotem i tyle.
W domu mam 5 aut TDI o mocy od 90 do 185 KM, więc wiem ile pali diesel, a ile benzyna.
Rekord na trasie dieslem 3,8 L. Golf IV TDI 90 PS. Najwięcej na trasie Volvo XC90 D5 185 PS, 10,2 L, ale to już przy ostrym upalaniu 160-225 km/h.
Tyle, że benzyna to benzyna, diesel to diesel, jeden akceptuje mniejsze spalanie, a drugi nie za akceptuje klekotu - szczególnie (TDI brand Audi).
W domu mam 5 aut TDI o mocy od 90 do 185 KM, więc wiem ile pali diesel, a ile benzyna.
Rekord na trasie dieslem 3,8 L. Golf IV TDI 90 PS. Najwięcej na trasie Volvo XC90 D5 185 PS, 10,2 L, ale to już przy ostrym upalaniu 160-225 km/h.
Tyle, że benzyna to benzyna, diesel to diesel, jeden akceptuje mniejsze spalanie, a drugi nie za akceptuje klekotu - szczególnie (TDI brand Audi).
wiem ze kazdy lubi cos innego ale ja niestety robie kolo 80-100tys rocznie i mi oplaca sie taka zabawa bo nie toleruje niczego innego niz QUATTRO :mrgreen: niestety TDI maja srednia kulture pracy. w benzynie nie toleruje poprostu gazu.
pozdrawiam
ps to spalanie jest z avanta quattro na 17-tkach 225 i skrzyni 6-cio biegowej i przelocie 180-240km/h.
pozdrawiam
ps to spalanie jest z avanta quattro na 17-tkach 225 i skrzyni 6-cio biegowej i przelocie 180-240km/h.
- zawodnik88
- Forum Audi 80