B4 DTM Competition quattro.
Super sedany ) bardzo mi się oba podobają. Najbardziej połączenie białego z czerwonym i srebrnego z czarnym.
gornik, jednak te tylne prawe drzwi to raczej są lakierowane ale skoro na żywo nie widać różnicy, to jest prawie idealny odcień. A możliwe, że lakier jest identyczny, tylko perła/metallic ułożyła się w inną stronę. Od lakierników wiem, że srebro jest jednym z najcięższym do polakierowania kolorem... Ma ponad 100 odcieni, a dodatkowo ciężko się go kładzie, by nie powstały tzw. czarne chmury, czyli ciemniejsze ślady od prowadzenia bazy pistoletem. Ja bym i tak nic z tymi drzwiami nie robił. Jeśli już to całe auto w nowy lakier
Zobaczę Twoje compi w Nysie??
gornik, jednak te tylne prawe drzwi to raczej są lakierowane ale skoro na żywo nie widać różnicy, to jest prawie idealny odcień. A możliwe, że lakier jest identyczny, tylko perła/metallic ułożyła się w inną stronę. Od lakierników wiem, że srebro jest jednym z najcięższym do polakierowania kolorem... Ma ponad 100 odcieni, a dodatkowo ciężko się go kładzie, by nie powstały tzw. czarne chmury, czyli ciemniejsze ślady od prowadzenia bazy pistoletem. Ja bym i tak nic z tymi drzwiami nie robił. Jeśli już to całe auto w nowy lakier
Zobaczę Twoje compi w Nysie??
ATLAS, na Nysie niestety nie...
Co drzwi nie dotykałem ich od zakupu, teraz nagle zaczęły się różnić.
Zaczyna mnie to denerwować, ale może coś na to zaradzę.
Nie wiem dlaczego czego tak się stało, ale jest to irytujące.
Jedyne co mi się nasuwa to, że woskiem starłem trochę lakieru :mrgreen:
Za dobre aparaty chyba robią zdjęcia <ok>
W końcu udało się zwei Competition zebrać. Dzięki Słonik za foty <ok>
Co drzwi nie dotykałem ich od zakupu, teraz nagle zaczęły się różnić.
Zaczyna mnie to denerwować, ale może coś na to zaradzę.
Nie wiem dlaczego czego tak się stało, ale jest to irytujące.
Jedyne co mi się nasuwa to, że woskiem starłem trochę lakieru :mrgreen:
Za dobre aparaty chyba robią zdjęcia <ok>
W końcu udało się zwei Competition zebrać. Dzięki Słonik za foty <ok>