B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Witam
Dziś dokładnie oglądałem i sprawdzałem po kolei całego Avant. Wnioski dość ciekawe.
1. auto stało dobre pół roku nie jeżdzone :mrgreen:
2. większość rzeczy założna na szybko i byle jak np tylny zderzak trzyma sie na jednej śrubie i wkręcie :shock: , układ dolotowy hmm zrobie dokładne zdjęcia dla potomnych i zabawy. Nie ma prawa działać!! :oops:
Dużym zaskoczeniem był sterownik silnika :shock:
1. pochodzil z passata z 99 roku od silnika AJM (pd 115 ps ) stary duży sterownik nawet nie chyba edc-15.
2. ten silnik nie mial prawa pracowac w jakikolwiek sensowny sposób ale sterowniki do 2000 roku nie posiadaja zapisanego nr vin :-x
3. masa kurzu i siana na silniku i pod maska :lol:
4. bałagan w elektryce ogromny
Ale zadowolony jestem kolega UYSY zrobil mi drugi sterownik z softem pod dokładnie moj silnik i jeszcze dowózł mi go do pracy :mrgreen:
Wreszcie AVF ozyl i juz normalnie jakos pracuje ale musi sie wygrzac troche i wypalic
Jutro rano kolejna część zakładania zabawek czyli blenda i kierownica <ok>
Kierownica rodzynkowata ba cała skórzana <rotfl2>
Dziś dokładnie oglądałem i sprawdzałem po kolei całego Avant. Wnioski dość ciekawe.
1. auto stało dobre pół roku nie jeżdzone :mrgreen:
2. większość rzeczy założna na szybko i byle jak np tylny zderzak trzyma sie na jednej śrubie i wkręcie :shock: , układ dolotowy hmm zrobie dokładne zdjęcia dla potomnych i zabawy. Nie ma prawa działać!! :oops:
Dużym zaskoczeniem był sterownik silnika :shock:
1. pochodzil z passata z 99 roku od silnika AJM (pd 115 ps ) stary duży sterownik nawet nie chyba edc-15.
2. ten silnik nie mial prawa pracowac w jakikolwiek sensowny sposób ale sterowniki do 2000 roku nie posiadaja zapisanego nr vin :-x
3. masa kurzu i siana na silniku i pod maska :lol:
4. bałagan w elektryce ogromny
Ale zadowolony jestem kolega UYSY zrobil mi drugi sterownik z softem pod dokładnie moj silnik i jeszcze dowózł mi go do pracy :mrgreen:
Wreszcie AVF ozyl i juz normalnie jakos pracuje ale musi sie wygrzac troche i wypalic
Jutro rano kolejna część zakładania zabawek czyli blenda i kierownica <ok>
Kierownica rodzynkowata ba cała skórzana <rotfl2>
Grubo nie bedzie bo niezabardzo mam pomysł co zrobićgornik pisze:chmiel25, to ładne newsy, ale auto teraz odżyje.
Dobry projekt, dobry wykonawca, będzie gruubo.
większość klamotow mam :mrgreen:
Zderzak S2
Kierownica może zwykła ale cała skórzana szkoda tylko ze ktoś obszył powtórnie wieniec i zrobił dwukolorowa <lol>
I trąbitka <rotfl> oczywiście tez w skórze <tance>
I oczywiście blenda czerwona na tyłną klape od B3q 90 :mrgreen:
Po montażu oczywiście będą zdjęcia <rotfl>
Pozdro
P o milutkim i cieplym dniu Avant wyglada juz troche lepiej <ok>
blenda na miejscu:
kierownica tez <ok>
No i troszkę polerki żeby odswierzyć lakier:
Pozdro chmiel25
Tu niestety cie zasmuce bedzie turbo ale brd lub takie jak ty masz pompki bo rozmowie z UYSYM ponoc dadza rade :lol: no chyba ze nie dadza rady. Wałek odpuścilem bo sa tylko z nim prblemy.mrozoo pisze:-sportowy walek
-big turbo
-bif fmic
-hybrydowe pompki
-remap
I bedzie jak w twoim podpisie o zyciu i 2 barach <ok>
A BIG IC bedzie na 100% juz niebawem wraz z kompletnym dolotem z kwasowki :mrgreen:
A co do 2- barów to nie w tym projekcie <rotfl2>
pozdro
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
dokładnie o to mi chodzi. takie rarytasy jak zderzak czy blenda nie wisza długo na aukcjach. zwłaszcza jak cena jest przystepna. a kupujacy jak widzi dobra cene to nie pyta skad tylko tylko kupuje nieswiadomie. takie jest juz prawo handlu.Chyba chodziło mu o to, że graty z Twojego avanta poszły na deal i prawdopodobnie ktoś z forum mógł je kupić, nie znając ich pochodzenia.
..ale na to juz nikt nic nie poradzi.. sam jakbys mial kupowac to nie bedziesz dochodzil skad ktos to ma tylko jak jest cena oki to kupujesz i sie cieszysz ze kupiłeś za grosze... mozliwe ze ktos z klubu ma jakies graty ale co z tego.. w polsce na zlodziei nie ma rady.. takie mamy prawo w polsce i w takim swiecie zyjemy.. taka jest przykra rzeczywistość.Lucazzz pisze:dokładnie o to mi chodzi. takie rarytasy jak zderzak czy blenda nie wisza długo na aukcjach. zwłaszcza jak cena jest przystepna. a kupujacy jak widzi dobra cene to nie pyta skad tylko tylko kupuje nieswiadomie. takie jest juz prawo handlu.Chyba chodziło mu o to, że graty z Twojego avanta poszły na deal i prawdopodobnie ktoś z forum mógł je kupić, nie znając ich pochodzenia.
chmiel25 ciesze sie ze autko wrocilo do ciebie, powodzenia w modach.. widzę że będize gruuby projekt.. tak trzymaj <ok>