B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
hehe... za czasów jak miałem CRX to pewnie bym sie postawił z reszta z kolegą z wiśniowej Corsy stawałem na kresce... Ale kiedy to było...
teraz juz raczej rekreacyjna podróż mi pozostaje... i w sumie dobrze mi z tym, bardziej off road mnie zaczoł kręcić... Audi w avnacie ma spełniac swoje podstawowe zadania
teraz juz raczej rekreacyjna podróż mi pozostaje... i w sumie dobrze mi z tym, bardziej off road mnie zaczoł kręcić... Audi w avnacie ma spełniac swoje podstawowe zadania
... Jak na razię w hondzie civic np wystarczy zrobić dobry dolot wydech i pobawić się trochę w komorze i objeżdża Cię majster bez problemowo :mrgreen:
masa masa i jeszcze raz masa
A tak poza tym ciekawe jakie to parametry ma
PS: A i najważniejsze temat odkopany nie wiadomo skąd :mrgreen:
heheh pewnie już nic tu się nie dzieje
masa masa i jeszcze raz masa
A tak poza tym ciekawe jakie to parametry ma
PS: A i najważniejsze temat odkopany nie wiadomo skąd :mrgreen:
heheh pewnie już nic tu się nie dzieje
Hmm Grinch
civic nie da rady skoro do 200km z COrolla t-sport(1.8 VVTI-L over 200ps) start był mój i do 200 odszedł mi tylko 2 długosci
Cisza jest bo nie mam co robić Audi jezdzi tłucze kilometry i wszystkich psedo ścigantów.
Klimatronik dopiero jak bede mial czas i urlop i checi. Moze troszke tylko ja obnize i zmienie stabilizator z tyłu bo mam od S4 2.7 BiT :mrgreen:
obstawiam 150/160ps i około 350nm +
czyli bez jakiś wielkich emocji i rewelacji hamować nie bede bo to mija sie z celem
bo bedzie pisany program idywidualnie pod ten silnik.
UYSY stwierdził ze jest cholernie zdrowy. Jak wkładałem AVF-a to dawca miał 80 tys przebiegu :mrgreen:
POzdro i dzieki za pamieć :mrgreen:
civic nie da rady skoro do 200km z COrolla t-sport(1.8 VVTI-L over 200ps) start był mój i do 200 odszedł mi tylko 2 długosci
Cisza jest bo nie mam co robić Audi jezdzi tłucze kilometry i wszystkich psedo ścigantów.
Klimatronik dopiero jak bede mial czas i urlop i checi. Moze troszke tylko ja obnize i zmienie stabilizator z tyłu bo mam od S4 2.7 BiT :mrgreen:
UYSY wgrał mi smietnikowy program tzw kupny E-bay / alledrogo.grinch pisze:A tak poza tym ciekawe jakie to parametry ma
obstawiam 150/160ps i około 350nm +
czyli bez jakiś wielkich emocji i rewelacji hamować nie bede bo to mija sie z celem
bo bedzie pisany program idywidualnie pod ten silnik.
UYSY stwierdził ze jest cholernie zdrowy. Jak wkładałem AVF-a to dawca miał 80 tys przebiegu :mrgreen:
POzdro i dzieki za pamieć :mrgreen: