Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Już się rozpędzam :mrgreen:
Dzisiejsze działania przy audiczce to wymiana potłuczonego szkła lampy przedniej lewej ,podziękowania za szkło dla jabko_nb <ok>
Było:
Jest:
<ok>
Poza tym to rozprawiłem się z problemem drgającego wkładu lusterka-5 min kręcenia śrubkami regulacyjnymi pokręteł, wyregulowanie naciągu i wszystko sztywno :mrgreen:
Jutro muszę jeszcze szybko umyć niunię i w najbliższym czasie położyć definitywny kres skrzypieniu tapicerki drzwi na dziurach..A na ferie umówiłem się już ze znajomym na wymianę poduszek i łożysk amorów <ok>
Pzdr
Dzisiejsze działania przy audiczce to wymiana potłuczonego szkła lampy przedniej lewej ,podziękowania za szkło dla jabko_nb <ok>
Było:
Jest:
<ok>
Poza tym to rozprawiłem się z problemem drgającego wkładu lusterka-5 min kręcenia śrubkami regulacyjnymi pokręteł, wyregulowanie naciągu i wszystko sztywno :mrgreen:
Jutro muszę jeszcze szybko umyć niunię i w najbliższym czasie położyć definitywny kres skrzypieniu tapicerki drzwi na dziurach..A na ferie umówiłem się już ze znajomym na wymianę poduszek i łożysk amorów <ok>
Pzdr
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
Nie ,ale to da radę zrobić bez wymiarów. Patrzysz na lampę pod kątem i widzisz w którym miejscu kończy się odbłyśnik żarówki wstecznego. Nawet patrząc na lampę od przodu ,widać taką kreskę ,na górze bodajże jest cimniej. Analogiczna sytuacja jest u dołu lampy, odbłyśnik się ga do pewnego momentu a dalej jest sam goły plastik lampy.
Dzięki za podpowiedź spróbujemy napewno ogarnąć temat <ok>Roman_S pisze:Nie ,ale to da radę zrobić bez wymiarów. Patrzysz na lampę pod kątem i widzisz w którym miejscu kończy się odbłyśnik żarówki wstecznego. Nawet patrząc na lampę od przodu ,widać taką kreskę ,na górze bodajże jest cimniej. Analogiczna sytuacja jest u dołu lampy, odbłyśnik się ga do pewnego momentu a dalej jest sam goły plastik lampy.
Hej, dzięki za przychylne komentarze <ok>
Podjąłem decyzje co do blendy, będzie malowana w czerwony połysk
Aktualnie dokończyłem to co wcześniej rozpocząłem, czyli:
Pokrętła nawiewów w zimnej bieli :mrgreen:
Wreszcie cieszę się ładną bielą a nie żółcią, wpadająca w pomarańcz.Efekt:
Purystom i wielkim fanom czerwonego to się pewnie nie spodoba ale jeśli ktoś jest ciekawe to takie fajne efekty można uzyskać dzięki foli do reflektorów scenicznych <ok>
Tą samą folie wykorzystam, rezając zegary z białym podświetleniem i...chodzi mi po głowie walnąć wszystkie lampki oświetlenia wnętrza, bagażnika i pokrywy silnika w milusią zimną biel <ok>
Jutro po pracy mam ogromną nadzieję położyć kres skrzypieniu z prawych drzwi!
Pzdr
Podjąłem decyzje co do blendy, będzie malowana w czerwony połysk
Aktualnie dokończyłem to co wcześniej rozpocząłem, czyli:
Pokrętła nawiewów w zimnej bieli :mrgreen:
Wreszcie cieszę się ładną bielą a nie żółcią, wpadająca w pomarańcz.Efekt:
Purystom i wielkim fanom czerwonego to się pewnie nie spodoba ale jeśli ktoś jest ciekawe to takie fajne efekty można uzyskać dzięki foli do reflektorów scenicznych <ok>
Tą samą folie wykorzystam, rezając zegary z białym podświetleniem i...chodzi mi po głowie walnąć wszystkie lampki oświetlenia wnętrza, bagażnika i pokrywy silnika w milusią zimną biel <ok>
Jutro po pracy mam ogromną nadzieję położyć kres skrzypieniu z prawych drzwi!
Pzdr
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80