Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Wertyn
Na forum naszym i innych o audi jest dużo tematów o białych zegarach
Dziennik pokładowy:
Dziś położyłem kres skrzypieniu drzwi ,jestem z tego strasznie zadowolony :mrgreen:
30 min roboty, demontaż boczka, podłożenie gumek pod zaczepy ,wszystko spowrotem do kupy, jazda próbna i...CISZA! <ok>
Tak długo mnie to drażniło ale w końcu mogę się cieszyć komfortową jazdą.
Przemas80 ,dzięki.
daniel110791, Purysta Ciekawe co powiesz jak jeszcze zegary walnę na biało :lol:
Na forum naszym i innych o audi jest dużo tematów o białych zegarach
Dziennik pokładowy:
Dziś położyłem kres skrzypieniu drzwi ,jestem z tego strasznie zadowolony :mrgreen:
30 min roboty, demontaż boczka, podłożenie gumek pod zaczepy ,wszystko spowrotem do kupy, jazda próbna i...CISZA! <ok>
Tak długo mnie to drażniło ale w końcu mogę się cieszyć komfortową jazdą.
Przemas80 ,dzięki.
daniel110791, Purysta Ciekawe co powiesz jak jeszcze zegary walnę na biało :lol:
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Witam po przerwie
Audica na ten weekend dostała nieco po grzbiecie.Najpierw zalałem ją ropą :roll: :evil: długa historia związana z marznięciem na -12 stopni i odsysaniu ropy z baku.
Z kolei dzisiaj wpadłem w poślizg i zdeczka dobiłem i tak już podniszczony przedni zderzak..Za to mam już konkretny pretekst do jego wymiany :mrgreen:
W tygodniu prawdopodobnie szykuje mi się trochę dalszy wyjazd ,więc dziś przygotowałem auto do podróży <ok>
No i no i.....wpadła nowa kiera od kolegi Math11 <ok>
Bardzo ładnie się prezentuje, o wiele ładniejsza jest niż ta z kółeczkiem w środku.
Jeżeli ktoś posiada przedni zderzak w białym kolorze-chętnie przytulę ,mam też parę części do innych aut także wymiana również wchodzi w grę.
Pzdr
Audica na ten weekend dostała nieco po grzbiecie.Najpierw zalałem ją ropą :roll: :evil: długa historia związana z marznięciem na -12 stopni i odsysaniu ropy z baku.
Z kolei dzisiaj wpadłem w poślizg i zdeczka dobiłem i tak już podniszczony przedni zderzak..Za to mam już konkretny pretekst do jego wymiany :mrgreen:
W tygodniu prawdopodobnie szykuje mi się trochę dalszy wyjazd ,więc dziś przygotowałem auto do podróży <ok>
Bardzo ładnie się prezentuje, o wiele ładniejsza jest niż ta z kółeczkiem w środku.
Jeżeli ktoś posiada przedni zderzak w białym kolorze-chętnie przytulę ,mam też parę części do innych aut także wymiana również wchodzi w grę.
Pzdr
Ja taką z airbagiem schowałem do piwnicy bo nie mogłem na nią patrzeć hyhy ,ale ważne że tobie się podoba <ok>Roman_S pisze:Witam po przerwie
[url=http://i685.photobucket.com/albums/vv211/rafalek_2009/th_IMAG8477.jpg]Obrazek[/URL]
Pzdr
Roman S szukaj zderzaka coupe czy coś <ok>
Jak sam potrafisz ogarnąć go to bierz zawsze niższe koszta ew na lakier będziesz miał <ok>Roman_S pisze:Tak ,bez poduchy.Zderzak coupe też jak najbardziej wchodzi w gre ,mam na oku jeden tani ale jest dość mocno zniszczony i trza by go było nieźle nareperowywać, nie mogę więc się zecydować czy chce mi się w to bawić :mrgreen: