[B4 2.0 ABT ] Dupowóz Zuck'a / sprzedane str. 6
No to nie przekopałeś jeszcze mocno forum, bo pomysł nie jest zbyt oryginalny i jest podpatrzony u innych klubowiczyKoralB3 pisze:pierwszy raz widzę pomalowany chrom wokół znaczka w czarny mat i powiem Ci że bardzo mi się to podoba <ok>
Tak, to ten samochód, brakuje trochę czasu by pstryknąć mu ładniejsze zdjęcie. Jeśli wybierasz się na majovwkę, to autka i tak nie zobaczysz, ale przynajmniej poznasz właścicielkę :mrgreen:EwelinaCzarna pisze: a mam jedną obiekcję .. pisałeś o autku dla drugiej polówki i jest zdjęcie Twojej z druga B4 .. to jest właśnie ta?
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
EwelinaCzarna, http://moto.allegro.pl/listing.php/show ... Poka%C5%BC Jak widać nie jest jedyny :mrgreen:
Zuck, Ładnie autko wygląda, fajnie zrobiłes uchwyty na kubki, sam wywiercałes czy przerobiłeś z innego modelu??
Zuck, Ładnie autko wygląda, fajnie zrobiłes uchwyty na kubki, sam wywiercałes czy przerobiłeś z innego modelu??
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
80tka mojej dziewczyny jest modelowo z 94 rocznika, w dowodzie ma 95, to tyle w tym temacieEwelinaCzarna pisze:nie pasuje mi jedna rzecz.. skoro to sedan to jak to możliwe ze '95 rok skoro B4 w sedanie tylko do 94 leciało? :mrgreen: to składak do chorobci czy Twoja pomyłka?
Uchwyty zrobiłem sam, materiał wzięty z tunelu środkowego, narzędzia: wyżynarka, dwa pilniki i trochę papieru ściernego, z wierzchu pryśnięte czarnym sprayem. Zamontowane w schowku i śmiga <ok>Tighe pisze: Ładnie autko wygląda, fajnie zrobiłes uchwyty na kubki, sam wywiercałes czy przerobiłeś z innego modelu??
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no tak, tutaj sie zgodze.. dobrze ze podczas kupna zanizylem cene auta a miare rozsadku i podczas rejestracji babka nie znalalzla w eurotaxie sedana z 95r. i nie widziala co ma robic.. wiec policzyla stawke z umowy...wiec troche zaoszczedzilem...EwelinaCzarna pisze:jest wiele sedanow z 95 roku
no ale tu chodzi pewnie o rejestrację w 95roku jak napisał kolega Zuck, bo sedan był produkowany do 94r a avant do 96 a cabrio jeszcze dłużej ..
o rocznikach pogaduszek koniec a co do uchwytu, KoralB3 oczywiście nie ciąłem swojego tunelu tylko kupiłem drugi ze szrotu i z niego wycięłem trochę plastiku. Te uchwyty są proste do wykonania, jedynie do montażu trzeba nieco przerobić tunel ja np wkleiłem na bocznych ściankach schowka wycięte z plastiku paseczki, żeby móc wsunąć ten schowek z tyłu od strony popielniczki a paseczki mogły by go podtrzymywać od dołu