Chillout, uff! Kamień z nerki :lol: już się bałem, że wiesz coś czego nie wiem ja. Narazie doprowadzam je do stanu perfekto!
Pytanie na dziś, jutro, pojutrze... jaki kolor felg? Mi ten kremowy krąży po łepetynie, tylko chyba taki jasny. Co Wy na to?
no co :lol: :?: kawałek wanny trochę wody folia nie jest droga aktywator i poszedł środek hydro carbon czy co tam chcesz a rant polerka i jest miód <ok>
W zeszłym tygodniu męczyłem się z polerowaniem rantów i jakoś słabo mi to idzie "polerka" błyszczy się, ale jest taka mglista. Wydaje mi się, że to pewnie przez to, że zbyt duże różnice między grubością papieru była Ale kupiłem więcej różnych i już jedną trochę przeleciałem. Mam nadzieję, że będzie lepiej
Aaa! Byłbym zapomniał. Co myślicie o pomalowaniu ich na czarno?
Miałbyś czas i dałbyś radę skleić to do kupy, cobym mógł zobaczyć jak mniej więcej to by wyglądało?
Bo szczerze mówiąc, to najbardziej na ten kremowy się nastawiłem :roll:
Jak najbardziej podoba się. Już decyzja zapadła - felgi po wypolerowaniu rantów (czas bliżej nieokreślony ze względu mego lenistwa i małej demotywacji...) lecą w kremowy kolor
Zna ktoś jakiś sklep w okolicach Lublina z dużym wyborem kolorów farb w szpraju?