jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia. Co moze byc przyczyną zwiększonego spalania?
bo ja mam na gaz, i staram się go odpalać na benzynce póki się nie zagrzeje a potem przełączam. ale ostatnio coś spala mi więcej litrów niż zwykle.
w sumie dość nie dawno regulowałam gaz i wymieniałam filtr gazu. Jeździł ładnie, spalał ok 11-12 w mieście maksymalnie a w trasie nawet koło 9. Teraz pali mi 12-13 czasem nawet do 14 podchodzi
Ja miałem także problem auto zaczęło stopniowo łykać więcej gazu nawet do 16l. Fakt zimno raz 2 krótkie odcinki, ale pojechałem do gazownika wyregulował, potem wróciłem zalecił wymianę świec wymieniłem świecę, zmieniłem stację LPG ABT pali ma 10 w cyklu mieszanym jest dobrze, nie wiem czy ma to coś do tego ale jeszcze zmieniałem olej przechodziłem z 15 na 10w40 Mobil.
SupER Autko;) niedawno własnie zakupilem b4 ;p i tez czerwoniutka. zamierzam wprowadzic nieco zmian .;D i cos mi sie wydaje ze bedze wzorował sie na Twojej slicznotce.
i zycze powodzenia. Oby tak dalej.
Witam wszystkich po długiej przerwie
Od tego czasu mam już zamontowany alarm, który dostałam od Gwiazdora <ok>
W końcu mam kluczyk "scyzoryk" i w końcu nie muszę celować po palcu by otworzyć drzwi i strasznie mi się to podoba :mrgreen:
Teraz zamierzam zakupić jakieś ładne felgi, by swoje zmienić na coś ładniejszego i ulepszyć letni setup.
Oponki mam 16", może macie jakiś pomysł co by mogło u mnie dobrze się prezentować?
Teraz jest tak:
Hej wszystkim.
Dawno mnie tutaj nie było i nie miałam jak napisać Wam i pokazać co się działo i zmieniało z moją audiczką a działo się :mrgreen:
Zacznę może od mycia silnika.
Miesiąc temu, w ładne, pogodne popołudnie zapadła decyzja o zrobieniu porządków również od środka
było taK: