[B4 1Z]PANCERWAGEN
i po zmianie na drugi miałeś tak samomisiekb4 pisze:U mnie jest inaczej, 1 działa, ale coś bardziej gwizda niż dmuchać, 2 ok- ale czasem przerywa, 3 i 4 ok.
[ Dodano: 2015-02-27, 20:58 ]
trzeba sie zająć napinaczem bo klumkoli nabyłem juz stosowne graty ramie ina za całą stówke a reszta aso
[ Dodano: 2015-02-27, 21:02 ]
wpadły dywaniki petexa gumowe,bardzo ładnie sie ułożyły w autku ,idealnie pasuja zobaczymy jak sie sprawdzą ,stare za 40 zl przetrwały prawie 2 lata
stare lustra nie grzały odkąd ja kupilem i wkoncu
i troszke wiecej luksusu i światła
[ Dodano: 2015-03-18, 22:10 ]
na dniach lotka od kompi pomalowana płyn wspomagania i filtr bez podgrzewacza
- Sagitari
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
No proszę, pokazałeś Tomasz w końcu auto Ładny ten sedan... i na felgach, które mi się podobają i których niestety nie posiadam
To, co bym chciał mieć to właśnie taki przedni zderzak z pomarańczowymi migaczami - dodaje dużo uroku jak w starych Porsche.
Ja zakupiłem pancera w lutym 2012. Mam LY6P - piękny lakier, który również nie przepada za rysami.
Nawet lista zdarzeń podobna jak u mnie Ja również z bokiem walczyłem (a konktretnie z prawym progiem) oraz z przywróceniem ori tłumika.
Tylny tłumik dwururka to ciekawy wynalazek - zewnętrzny płaszcz może skorodować lub poprostu przepalić się, a pod nim jest kolejna warstwa nierdzewki w idealnym stanie.
Szkoda tylko, że po zmianie wkładów lusterek nie ma u mnie nadal podgrzewania, coś mam nie tak w instalacji.
Boczki mam takie same, od strony kierowcy wymieniałem cały po uszkodzeniu przy próbie odblokowania zamka drzwi.
To, co bym chciał mieć to właśnie taki przedni zderzak z pomarańczowymi migaczami - dodaje dużo uroku jak w starych Porsche.
Ja zakupiłem pancera w lutym 2012. Mam LY6P - piękny lakier, który również nie przepada za rysami.
Nawet lista zdarzeń podobna jak u mnie Ja również z bokiem walczyłem (a konktretnie z prawym progiem) oraz z przywróceniem ori tłumika.
Tylny tłumik dwururka to ciekawy wynalazek - zewnętrzny płaszcz może skorodować lub poprostu przepalić się, a pod nim jest kolejna warstwa nierdzewki w idealnym stanie.
Szkoda tylko, że po zmianie wkładów lusterek nie ma u mnie nadal podgrzewania, coś mam nie tak w instalacji.
Boczki mam takie same, od strony kierowcy wymieniałem cały po uszkodzeniu przy próbie odblokowania zamka drzwi.
mam pomarańczki z połamanymi zaczepami może komplet ,napisz na pw adres to ci wysle co mam coś sie podłubie z tego ,boczek też mam w dobrym sanie jak blisko mieszkasz to zapraszamSagitari pisze:No proszę, pokazałeś Tomasz w końcu auto Ładny ten sedan... i na felgach, które mi się podobają i których niestety nie posiadam
[ Dodano: 2015-03-21, 04:19 ]
teraz czas na hamulce ,zmiana zaciskow i tarcz z 256 na 13 ,na 280 na 22
i wpadl kompletny termometr bedzie dlubanie
[ Dodano: 2015-03-21, 04:24 ]
luserka też mi nie grzeja ale trza sie za to wziąść musi dzialac ,trza przewody posprawdzać ,pierw zmieżyć czy napiecie dochodzi
i wizyta w aso ,biore sie za tylne zawieszenie a jak zrobić to raz i jajem
[ Dodano: 2015-04-01, 17:20 ]
widzisz szkoda że bliżej nie mieszkasz mam tłumik końcowy w idealnym stanie ori ,końcówka bez żadnych wżerów idealny do spolerowania na lustro,w sumie to mam dwa bo jeden dla mnieSagitari pisze:No proszę, pokazałeś Tomasz w końcu auto Ładny ten sedan... i na felgach, które mi się podobają i których niestety nie posiadam
To występowały takie małe hamulce w 1z ?? :shock: U mnie były 280x13mm i myślałem że to najmniejsze.[/quote]
no niestety były
[ Dodano: 2015-05-01, 11:04 ]
no i jakoz w zeciorku ,prawie wszystko zrobione ,zostalo tylko pomalować całego z czym mi sie nie śpieszy ,bo uzywany na co dzień ,trza było kupic nowa skalrbonke ,
a wybur padł na audi 80 cabrio
no niestety były
[ Dodano: 2015-05-01, 11:04 ]
no i jakoz w zeciorku ,prawie wszystko zrobione ,zostalo tylko pomalować całego z czym mi sie nie śpieszy ,bo uzywany na co dzień ,trza było kupic nowa skalrbonke ,
a wybur padł na audi 80 cabrio
- Konstruktor
- Forum Audi 80
narazie tylko dzwi i schowki ,ale wezme sie za podłoge ,tylko musze sie zaopatrzyć w odp,matyKonstruktor pisze:ładna 80 wygłuszałeś tylko drzwi czy podłogę też?
tym czasem wpadl spojlerek ,i wyśw temp zewnętrznej
powoli poleruje sie tłumik zapasowy na lustro ,i juz gotowe mpersony na tyl z nówkami gumkami z aso i sprężynami od kombi bo mi jęczom że tył nisko siedzi
mozliweenzoo pisze:ja Cie chyba dziś widziałem jak uderzałeś na prochowice uderz nie raz do nas na spota na dolnośląskie
musze jeszcze błotnik [pmalować i maske zmioenic
mażą mi sie jeszcze 16 compi ładne fele bo na 15 tako skromnie i wpadne napewno
[ Dodano: 2015-06-04, 01:54 ]
a podam a ogolnym i nazwy dokładne jakie mam na paragonie z asomisiekb4 pisze:ładnie działasz
Ps. mógłbyś podać na pw numery seryjne tych wszystkich gumek zawieszenia tylnego ??
pierścień pod sprężyne ten wielki ,,pierścień tłumika,,8A0512297F 55 zł szt
pierścień smarowny jeden z tych małych na amorku wiekszy 8A0512333 29 ZŁ szt
pierścien smarowny jeeden z tych małych na amorku mniejszy 8A0512335 31zł szt
warto drogo bo za wszystko kolo 200 zł ale inna jazda
[ Dodano: 2015-08-13, 20:34 ]
i stało sie mała w boszkowie dostała na postoju dostała malego strzała ,niby niegrożnie ale zderzak penkł i chłodnica klimy sie rozszczelniła ,szkoda trza czekac na wycene
,był dziś gościu maja dzwonić co do wyceny