Zewnętrzne i wewnętrzne są "zwykłe" i pasują do ori blendy RS2 <ok>eSPe pisze:No narożniki muszą pasować profilem do wewnętrznych a wewnętrzne do blendy RS2.Co się mają narożniki ?
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No właśnie. Czyli wychodzi co innego niż pisze duo.sagem pisze:Zewnętrzne i wewnętrzne są "zwykłe" i pasują do ori blendy RS2 <ok>
Czyli blenda RS2 ma profil i przełamanie takie jak zwykłe B4 Avant (tudzież B3).
Zawsze wiedziałem że on się g.. zna tylko kozaka zgrywa.
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Tak były 2 rodzaje blendy (włoski producent). Oto moje zdjecie z muzeum Audi i absolutny unikat RS2 sedan. Jak widac blenda nie ma zadnego załamania. W tej mojej są 2 lekkie pęknięcia i chyba znalazłem sposob żeby to skutecznie ukryć. :lol: Pękniete miejsca trzeba oklejić czerwoną folią do lamp. Może to śmieszne ale trzeba kombinować, bo tego nikt juz nie produkuje. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 sty 2013, 20:13 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy ja gdzies cos pisałem o narożnikach ? :roll: ja mierzyłem blendę z lampami wewnętrznymi .. przeciez blenda jest lampa wewnętrzną .. ktos ma etke pod ręką ? nic tam nie ma z tego co kojarzę o blendzie do sedana więc jeżeli po świecie jezdzą jakieś sedany z inna blendą niż takie, które ja widziałem to musi być jakieś "rzemiosło"
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Postawicie wszyscy po dobrym piwie i będzie wszystko w porządku.
O Rs2 w sedanie nie ma co dywagować, niech pozostanie że były 4 sztuki, a jak jest na prawdę nie wie nikt z nas, bo dziś każdy może sobie zbudować co mu się tylko przyśni.
Pozdrawiam i już czekam na piątek żeby pomajstrować przy aucie <yes>
O Rs2 w sedanie nie ma co dywagować, niech pozostanie że były 4 sztuki, a jak jest na prawdę nie wie nikt z nas, bo dziś każdy może sobie zbudować co mu się tylko przyśni.
Pozdrawiam i już czekam na piątek żeby pomajstrować przy aucie <yes>
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
sagem, jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze...
Moim zdaniem szkoda kombinować z tylnym s2/compi tylko go po prostu sprzedać i kupić rs2... Miałem okazję go kupić raz chyba za 1000 a drugi coś 1500,-
Wtedy przynajmniej będziesz miał ori i zrobione tak jak należy
Co do blendy RS2 to chyba logiczne ze dla 4szt sedanówRS2 nie robili innej blendy
Moim zdaniem szkoda kombinować z tylnym s2/compi tylko go po prostu sprzedać i kupić rs2... Miałem okazję go kupić raz chyba za 1000 a drugi coś 1500,-

Co do blendy RS2 to chyba logiczne ze dla 4szt sedanówRS2 nie robili innej blendy

a odnosnie tej abt c5 nie wiedzialem, dziena za infoUFOtm pisze: Wypełnienia takie jak foto czarnej coupe stosowała firma ABT a coupe miała oznaczenie C5 i szło to w parze z przerobioną klapą błotnikami i zderzakami.
Co do zderzaka z tej czarnej to w 100% rzeźba, do której ktoś się przyłożył.

no jak gadalem z bloku to mowil ze wygladalo to tak jakby z fabryki wyjechalo albo fakt ktos sie niezle postaral...
jakie palny na weekend majster? uzbrajanie motura? czy cos wiecej? przypomne sie jeszcze w weekend z wiadomym tematem :mrgreen:sagem pisze:Pozdrawiam i już czekam na piątek żeby pomajstrować przy aucie
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Niki20 pisze:sagem, jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze...
Zawsze.
Dominik, jeśli miał bym ofertę zderzaka RS2 za tysiąc złotych to biorę go z miejsca z Pocałowaniem w rękę, niestety S2 wyniósł mnie więcej. Tak, wiem, i masz rację, że najlepiej było by eskowy sprzedać i zrobić jak należy z RS2, jednak to już towar ciężki do dostania.
Maszu, plany są, zobaczymy co wyjdzie, nie chce zapeszać.
Składam motur, spróbuje skleić jakiś przód. No i należało by pobawić się trochę z elektryką, bo na razie to jest tylko przetknięta.
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław